Op locatie:

Verhuisbedrijf Barendrecht

verhuizen met Holland Movers
Bent u van plan om binnenkort naar een nieuwe woning in Barendrecht te verhuizen en kunt u voor die verhuizing wel wat hulp gebruiken gebruiken? Holland Movers helpt u graag bij uw fullservice verhuizing. Onze verhuiscoaches nemen al het werk voor u uit handen en zorgen voor een haalbare en concrete planning.Door onze ruime ervaring kunnen we u goed helpen en ervoor zorgen dat uw verhuizing goed verloopt.

Zorgeloos verhuizen in Barendrecht

Verhuizen kan voor veel stress zorgen. Holland Movers helpt u graag om die stress te verminderen. Dit doen we door uw verhuizing volledig uit handen te nemen. Dit wordt op een professionele en vakkundige manier gedaan. Uw wensen staan bij ons centraal.

We maken vooraf een gedetailleerd verhuisplan op basis van uw voorkeuren en wensen. Zo kunt u er voor kiezen om verhuizers in te huren of voor een fullservice verhuizing. Bij een full service verhuizing regelen we de gehele verhuizing.

Verschillende type verhuizingen

Holland Movers helpt u graag met verschillende soorten verhuizingen. Gaat u verhuizen en wilt u uw inboedel snel en eenvoudig verhuizen? Onze verhuizers helpen u graag met uw verhuizing. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat u snel van uw nieuwe huisje kan genieten. 

Wij helpen niet alleen bij particuliere verhuizingen, maar ook bij zakelijke verhuizingen kunt u bij ons terecht. Hier een aantal voorbeelden:

 • Zakelijke verhuizing:
  Heeft u een nieuwe locatie? En moet uw inboedel in een korte tijd verhuisd worden? Holland Movers helpt u graag om uw inboedel snel te verhuizen naar het nieuwe bedrijfspand. Zodat uw klanten er zo min mogelijk last van hebben. En zodat uw werknemers snel weer aan het werk kunnen.
 • Internationale verhuizing:
  Gaat u verhuizen naar het buitenland? Dan heeft u een verhuisteam nodig met ervaring. De verhuizers moeten eventueel een aantal dagen verblijven in het buitenland en moeten meerdere talen kunnen spreken. Dit is voor ons geen probleem, we helpen u ook graag met verhuizen naar het buitenland.
 • Woningontruiming:
  Het kan gebeuren dat u in een situatie terecht komt waar een woning zo snel mogelijk leeg geruimd moet worden. Bijvoorbeeld wanneer een dierbare overlijd. Wij helpen u graag bij deze zware ontruiming. Zo heeft u tijd voor het rouwproces en zorgen wij voor de ontruiming.
 • Spoedverhuizing:
  Het kan voorkomen dat u met spoed moet verhuizen. Wij kunnen u helpen om binnen 24 uur uw inboedel snel te verhuizen. Zo heeft u hopelijk minder stress.

Belangrijke informatie voor wanneer u gaat verhuizen

Er komt veel kijken bij een verhuizing. Het is dan wel fijn als het voor iedereen duidelijk is wat er van hun verwacht wordt. Bij Holland Movers helpt een ervaren vertegenwoordiger u graag met de verhuizing plannen. Zodat het zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

Het is bijvoorbeeld wel zo handig om van te voren te weten hoeveel verhuizers er nodig zijn. En of u bijvoorbeeld een verhuislift nodig heeft, of dat er restmaterialen afgevoerd moeten worden. Ook kan het zijn dat de inboedel tussentijds in een opslagruimte moet. Dit is voor ons allemaal geen probleem.

Vraag een maatwerk offerte aan bij Holland Movers. Zo weet u de kosten precies! Wij helpen u ook graag bij spoed verhuizingen en verhuizen in het weekend. Neem contact met ons op voor meer informatie en om eventueel een bezichtiging te plannen, zodat uw verhuizing goed geregeld kan worden.

Waarom Holland Movers?

Holland Movers levert maatwerk service, hierdoor verloopt alles goed met uw verhuizing. Daarnaast hebben we ook jarenlange ervaring, onze verhuizers weten wat ze doen! We verhuizen door heel Nederland en zelfs internationaal. We maken van te voren duidelijke afspraken met u. En we werken met scherpe tarieven. We helpen ook bij spoed verhuizingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ook voor verhuizingen buiten Barendrecht, naar onder andere in Bloemendaal, Rozendaal, Hilversum en Amsterdam verhuizen wij u graag.

Zij gingen u al voor: