Op locatie:

Verhuisbedrijf Purmerend

Verhuisbedrijf Hoorn

Staat er binnenkort een verhuizing op de plannen naar of van Purmerend en zoekt u nog een verhuishulp? Holland Movers kunt u daarbij helpen. Wij zijn een ervaren partij in het luxe segment. Al meer dan 10 jaar draaien wij mee met onze verhuisservice en weten wij inmiddels de fijne kneepjes van het vak. Onze verhuizers worden opgeleid tot echte professionals die u graag met uw verhuizing willen helpen.

Mocht u geïnteresseerd zijn geworden in een van onze diensten die wij leveren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen via de website.

  Waarom Holland Movers als verhuisbedrijf in Purmerend?

   

  Mocht u binnenkort gaan verhuizen, dan kan Holland Movers als verhuisbedrijf Purmerend van pas komen. Wij zijn een bedrijf met jaren aan ervaring en hebben al bij meer dan 80.000 verschillende verhuizingen geholpen, onze verhuizers weten daarom precies wat ze doen. Samen kijken we ernaar wat u wensen zijn en aan de hand daarvan maken we een passen plan die precies aansluit op hoe u het wilt hebben. Naast dat we kijken naar wat u wilt garanderen we nog een aantal dingen:

   • We zijn flexibel:
    Als u in de late avonduren of juist vroeg in het weekend wilt verhuizen, is dat voor ons geen probleem. Wij passen ons op uw wensen aan, u bepaalt en staat centraal tijdens de gehele verhuizing.
   • Vooraf afgesproken prijs:
    Van tevoren wordt de prijs afgesproken en staat deze vast, dit doen we zodat u weet waar u aan toe bent en zo komt u later niet voor verassingen te staan.
   • Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel:
    Wij zorgen daardoor ook altijd voor open en eerlijke communicatie. Zo weet iedereen altijd precies hoe de verhuizing ervoor staat en wat er allemaal nog moet gebeuren. Daarnaast willen onze specialisten u altijd te woord staan dus aarzel zeker niet om contact op te nemen.
   • Verhuizingen op maat:
    Elke verhuizing is anders en dat weten wij maar al te goed. Wij maken voor elke verhuizing een passend plan die aansluit op uw wensen en behoeften. Hierdoor is de verhuizing persoonlijk maar wordt er gedaan wat er gedaan moet worden.
   • Internationale verhuizingen:
    Binnen of buiten Europa, voor ons is het geen probleem. Onze verhuizers spreken een goed woordje over de grens waardoor ze u ook in het land van aankomst kunnen ondersteunen. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het invullen van alle formulieren die u nodig heeft om naar het buitenland te verhuizen. Met onze hulp kunt u onbezorgd genieten van een buitenlands avontuur.
   • Ook buiten Purmerend:
    Daarnaast verhuizen we niet alleen in Purmerend, maar ook in grote steden als
    Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Tilburg.
   verhuisbedrijf haarlem

   Vraag uw verhuizing naar Purmerend aan bij Holland Movers

   Mocht verhuisbedrijf Purmerend uw interesse hebben gewekt, neem dan vooral een kijkje op onze website en wie weet kunnen we u van dienst zijn met uw verhuizing. Wij kunnen u voorzien van full-service, mocht u aan een paar helpende handen ook genoeg hebben staan we in beide gevallen voor u klaar. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een zo prettig mogelijke verhuis ervaring ervaart.

   Ook bieden wij een inpakservice aan als u hulp nodig heeft met het inpakken van u inboedel, dit doen wij met hoogwaardig verpakkingsmateriaal en onze verhuizers zorgen er altijd voor dat al uw spullen veilig en schadevrij van A naar B gaan. Naast dat wij als verhuisbedrijf in Purmerend actief zijn, zijn we in nog veel meer andere steden in Nederland en in het buitenland actief.

   Mocht u benieuwd zijn in welke steden onze verhuiswagens nog meer rondrijden, neem dan vooral een kijkje op onze website of neem contact op met een van onze specialisten, die staan u graag te woord.

    Volledige ontzorging omtrent uw particuliere of zakelijke verhuizing

    Zowel voor particuliere verhuizingen als voor zakelijke verhuizing is Holland Movers uw uitgelezen partner om deze tot een succes te maken. Onze verhuiscoaches plannen een bezichtiging en plannen van A tot Z hoe uw verhuizing eruit komt te zien. Zo kunnen wij vooraf een goede prijsindicatie opstellen.

    Wij weten als geen ander wat er nodig is voor een zakelijke verhuizing, doordat wij al grote partners hierbij hebben mogen ondersteunen (Gemeente Amsterdam, Unilever, Booking.com) bij het verhuizen naar een nieuwe locatie. 

    "Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

    Ron Beuling

    Voor particuliere verhuizingen, die we onder andere ook doen in de regio Den Helder, Bussum en Wassenaar zorgen wij ervoor dat u nergens omkijken naar heeft. U kiest bij Holland Movers voor volledige ontzorging, efficiëntie en kwaliteit. Zo komen wij onze afspraken altijd netjes na en zorgen we zowel voor, tijdens als na de verhuizing dat uw inboedel zorgvuldig en zonder schade wordt verhuisd. 

    Wonen in Purmerend

    Purmerend is een stad en gemeente in de Waterland regio. Met een inwonersaantal van ruim 80.000 behoort het tot één van de grotere gemeenten van Noord-Holland. De stad Purmerend kent zeven wijken: Centrum, Overwhere, Wheermolen, Purmer-Noord, Fors, Purmer-Zuid en Weidevenne. De gemeente is fors gegroeid door de jaren heen en voor jongeren en eenpersoonshuishouden steeds interessanter.

    Als u gaat verhuizen naar de gemeente Purmerend is het ook van belang uw verhuizing door te geven via de website van de gemeente. Dit doet u vanaf uiterlijk 4 weken voor uw verhuizing of 5 dagen na uw verhuizing naar uw nieuwe woonadres.    Zij gingen u al voor: