Gestructureerd en effectief:

Verhuismanagement

Verhuis management

Expertise + uw wensen
Een verhuizing is een logistieke uitdaging waar veel bij komt kijken. Holland Movers is zeer ervaren in het inhuizen van groepen (nieuwe) bewoners en/of studenten. Daarnaast is er vaak sprake van tijdelijke huisvesting tijdens bijvoorbeeld een verbouwing, wat zorgt voor een extra verhuisbeweging. Op basis van onze expertise, software en uw wensen bepalen we samen met u, wie waar komt te zitten. Zekerheid en controle.

“Ruim 400 nieuwe bewoners in ons nieuwe wooncomplex werden door Holland Movers zonder enige moeite perfect verhuisd.”

Melanie Klerq

Holland Movers voorziet uw verhuizing (zowel particulier als zakelijk) van een sterk management. Dit kan aan de hand van een projectverhuizer. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor, tijdens, en na uw verhuizing. 

Betrouwbaar en flexibel
Holland Movers is een gerenommeerd verhuisbedrijf met jaren ervaring, dit kenmerkt dan ook onze projectverhuizers. Holland Movers staat garant voor controle en zekerheid bij uw verhuizing, waarbij de projectverhuizer uw aanspreekpunt is.

Het managen van het verhuisteam en alle betrokkenen is een vaste routine voor Holland Movers. De verhuizing wordt voorzien van overzicht en inzicht. Zo weet u van te voren waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en wordt u ten alle tijden op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen bij de verhuizing of planning. Altijd op de hoogte.

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

  • 80.000+ klanten gingen u voor
  • Decennia ervaring
  • Geen voorrijkosten door heel Nederland!
  • Vast contactpersoon
  • Servicegericht: van A-Z geregeld
  • Voor iedere verhuisbehoefte een bewezen plan

Zij gingen u al voor: