Vrijblijvende offerte opvragen

Ontvang gratis een offerte op maat van een van onze specialisten.

Gratis bezichtiging inplannen

Op locatie of online neemt een van onze accountmanagers alles met u door.

Contact

Ons benaderen via het contactformulier of per telefoon.

Terugbelverzoek

U wordt na het indienen zo spoedig mogelijk gebeld door ons team.

Waarom Holland Movers?

Onze manier van werken kenmerkt zich door flexibiliteit. Deze flexibiliteit is onmisbaar om een van onze grootste kernwaarden te kunnen waarborgen: de wens van u als klant staat altijd centraal tijdens uw verhuizing.

De flexibiliteit van onze werkwijze uit zich in de mogelijkheid dat u altijd gegevens kunt wijzigen tijdens het verhuisproces. Een aanpassing in de verhuisdatum, de grootte van de te verhuizen inboedel of het gewenste verhuismateriaal is altijd mogelijk bij Holland Movers.

Wij staan u tevens graag terzijde met ons specialistische verhuisadvies. Kortom: wij doen er alles aan om u zo weinig mogelijk hinder te doen ervaren van uw verhuizing. Dit doen wij door uw, naar wens, verhuisgerelateerde zaken uit handen te nemen.

Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

Holland Movers neemt altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Wij rekenen altijd met een vaste, vooraf vastgestelde prijs voor uw verhuizing. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.