Op locatie:

Verhuislift huren

verhuislift bedienen

Gaat u verhuizen? Dan wilt u natuurlijk niets liever dan dat uw inboedel ongeschonden en veilig van uw oude naar uw nieuwe woning wordt vervoerd.

Als u naar een hoge verdieping verhuist of uw oude woning op een hoger gelegen verdieping gelegen is, kan dit de verhuizing gecompliceerder maken. Hoe krijgt u immers uw bezittingen veilig naar beneden of naar boven?

Een verhuislift huren is een eenvoudige maar doeltreffende manier om uw inboedel uiterst zorgvuldig van of naar een verdieping te transporteren. Vooral voor grote meubelen of voor meubelen die kwetsbaar zijn, is de huur van een verhuislift vaak noodzakelijk.

Verhuislift huren in Amsterdam, den Haag of Rotterdam?

Voor de verhuur van een verhuislift bent u bij Holland Movers aan het juiste adres. Wij hebben meerdere verhuisliften voor de verhuur en hebben dus altijd een verhuislift te huur op een tijdstip dat u deze nodig hebt. Een goedkope verhuislift huur je eenvoudig bij Holland Movers.

Een verhuislift kan uw verhuizing een stuk soepeler, sneller een minder stressvol laten verlopen. Holland Movers biedt deze service door heel Nederland aan. Of u nu voor uw verhuizing in Den HaagRotterdam of in Amsterdam een verhuislift wilt huren: onze liften staan voor u klaar.

Verhuisliften van professionele kwaliteit

Holland Movers is een gerenommeerd verhuisbedrijf dat de afgelopen 10 jaar duizenden klanten naar volle tevredenheid heeft mogen helpen met de volgende verhuisdiensten: 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk en onmisbaar kwalitatief verhuismaterieel is, omdat wij dagelijks op grote schaal verhuizingen verrichten. Onze verhuisliften zijn daarom van goede kwaliteit en worden regelmatig nauwkeurig nagekeken om deze kwaliteit doorlopend te kunnen waarborgen.

Voordelen van een verhuislift huren bij Holland Movers

Kiest u ervoor een verhuislift te huren bij Holland Movers, dan biedt dit u de volgende voordelen:

  • Wij zijn door het hele land actief (ook internationale verhuizingen kunnen we voor u realiseren)
  • Wij voorzien u altijd van een verhuizer die de verhuislift voor u kan bedienen
  • Onze tarieven zijn helder en vooraf bekend, u staat nooit voor verrassingen
  • Gemakkelijk uw huur van de verhuislift uitbreiden met aanvullende diensten
  • Eenvoudig zware materialen, zoals een piano verhuizen

  Hoe werkt een verhuislift huren bij Holland Movers?verhuislift bedienen

  Een verhuislift huren bij Holland Movers is zeer eenvoudig. U neemt contact met ons op om ons de gewenste datum voor huur van de lift door te geven en wij reserveren de lift voor u. Contact opnemen met ons kan via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch. Ons e-mailadres en telefoonnummer vindt u bovenaan de website.

  Het huren van een verhuislift is niet aan de afname van meerdere verhuisdiensten gebonden. U kunt bij ons dus een lift huren zonder dat u uw verhuizing door ons laat uitvoeren of als onderdeel van een complete fullservice verhuizing door Holland Movers. Laat ons eenvoudigweg weten waar uw voorkeur ligt.

  Tot hoe hoog kan een verhuislift? Onze verhuisliften hebben een bereik van ongeveer 18 meter. Deze verhuisliften reiken tot en met de 5e etage.

  Wat zijn de kosten voor huur van een verhuislift?

  De voordelen van verhuizen met Holland Movers zitten alleen niet in het huren van losse materialen, maar de totaaloplossing. Holland Movers is een uiterst betrouwbare verhuispartner die uw verhuizing van A tot Z in de puntjes voor u regelt. 

  Wij rekenen €69,- per uur voor de huur van een verhuislift. Bij elke gehuurde verhuislift komt standaard een bediener mee die uw lift vakkundig en veilig bedient. Het uurtarief van deze bediener is niet inbegrepen in de hierboven genoemde prijs. Of u nu verhuist van Purmerend naar Hoofddorp of Den Bosch naar Den Helder u krijgt een offerte op maat waarbij u geen voorrijkosten hoeft te betalen.  

  Direct uw verhuislift huren

  Voor meer informatie over onze liften of om direct een lift te huren kunt u contact opnemen via ons contactformulier of per e-mail of telefonisch.

  Zij gingen u al voor: