Op locatie:

Verhuisbedrijf Badhoevedorp

Afleveren meubels

Hoewel Amsterdam en Schiphol onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, ligt er nog een dorpje tussen deze internationaal beroemde locaties. Badhoevedorp is niet zo bekend of groot als Amsterdam, toch betreft het een strategisch gelegen dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Haarlemmermeer.

Wilt u verhuizen naar Badhoevedorp en bent u op zoek naar meer informatie over deze locatie? Of bent u wellicht op zoek naar een verhuisbedrijf in Badhoevedorp waar u op kunt vertrouwen? Lees dan deze pagina of neem direct contact op met het team van Holland Movers.

Om van Amsterdam in Badhoevedorp te komen is het oversteken van de Sloterbrug voldoende. Toch is een verhuizing een flink project. Kies voor de verhuisservice Badhoevedorp en laat u compleet ontzorgen.

Kiezen voor een verhuizing naar Badhoevedorp

Heeft u onlangs een woning gekocht in Badhoevedorp? Of wilt u juist naar Amsterdam of elders verhuizen? Kies voor de verhuisservice in Badhoevedorp, we regelen graag alles omtrent uw verhuizing. Wat kunnen wij zoal voor u betekenen.

  • Gratis maatwerk offerte
  • Nationaal en internationaal verhuizen
  • Spoedverhuizingen zijn mogelijk
  • Ook verhuizen in het weekend
  • Duidelijke voorwaarden, betaalbare tarieven
    Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden. 

Ook voor verhuizingen buiten Badhoevedorp

Zoals u heeft kunnen lezen kunt u uw verhuizing in Badhoevedorp eenvoudig aan ons over laten. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing van A tot Z en in de puntjes wordt geregeld.

Naast verhuizingen vanuit deze plaats, kunt u ook terecht bij ons voor verhuizingen in andere plaatsen in Nederland. Zo werken wij vanuit onze hoofdvestiging in Amsterdam, maar werken we ook ver daarbuiten. Zo hebben we recentelijk nog verhuizingen naar Eindhoven, Delft, Leiden en zelfs Maastricht mogen realiseren.

Ook voor internationale verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en seniorenverhuizingen bent u bij Holland Movers aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over verhuizen, of zoekt u per direct naar een verhuisbedrijf in Badhoevedorp? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Over Badhoevedorp en de historie

Laten we eerst even in de geschiedenis van dit dorp duiken. Bij een verhuizing is het naast de situatie van nu ook interessant om wat te weten over het verleden van de nieuwe woonplaats.

Badhoevedorp is een jong dorp dat is genoemd naar de Badhoeve, een modelboerderij die in 1854 gebouwd werd. Deze boerderij ontleent zijn naam weer aan een klein strand aan het Haarlemmermeer. Het was met name de innovatieve wijze van landbouw die hier toegepast werd die opviel.

In de jaren 30 van de twintigste eeuw zou het dorp verder worden uitgebreid als tuindorp naast Amsterdam. Het werd met name een plek waar werknemers van Schiphol konden wonen.

Hoewel Badhoevedorp officieel deel uitmaakt van Haarlemmermeer, zien veel inwoners zich toch meer als Amsterdammer vanwege het feit dat veel mensen hier oorspronkelijk vandaan komen. Het zou een aantal jaren het grootste dorp zijn in de Haarlemmermeer.

Badhoevedorp nu

Er wonen op dit moment ruim 13.000 mensen in Badhoevedorp. Het dorp staat in verbinding met Sloten via de Sloterbrug. Daarnaast zijn er nog de Oude Haagsebrug en de Lijnderbrug. Hoewel er officieel vier wijken zijn worden deze namen nauwelijks gebruikt door de bewoners.

Meer herkenbaar zijn namen als het Groene Dakendorp, waar luxe villa’s met groene daken staan. Of de vogelbuurt, waar de straten vernoemd zijn naar bekende KLM vliegtuigen uit de jaren 30. Deze namen komen weer van vogels, vandaar de naam van deze buurt.

De situatie met de autosnelweg, die tot 2017 door het dorp zou lopen, werd in 2016 veranderd door een nieuwe rijbaan in de richting van Amstelveen te bouwen. Een half jaar later zou een omlegging in de richting van Haarlem volgen. Het Masterplan Badhoevedorp zal worden gerealiseerd waar de oude snelweg zich bevond.

Holland Movers is een verhuisbedrijf in Badhoevedorp dat de weg in het dorp en omgeving zeer goed kent. Zo brengen we uw dierbare bezittingen graag van en naar alle adressen in deze regio. Daarnaast werken we nationaal en internationaal waarmee we ook verhuizingen op grotere afstand kunnen realiseren.

Masterplan Badhoevedorp

De nieuwe woningen die binnen Masterplan Badhoevedorp gepland zijn zullen het dorpse karakter behouden.

Er zal een raamwerk komen van openbare ruimten met veel groen. Denk aan plantsoenen, parken, bomen, water en verkeer op lagere snelheden. Ook zullen er tussen de Ringvaart en de Schipholweg lanen komen die naar beide richtingen lopen.

Het grond en de woningen zullen met elkaar worden verbonden via een route door het dorp genaamd ‘het Lint’.

Onze verhuisservice voor uw verhuizing naar Badhoevedorp


Hoewel er veel schoolgaande kinderen in Badhoevedorp wonen, is het goed om te weten dat er geen middelbare school meer is in het dorp. Hoewel er een groot lyceum tot 1985 is geweest, zullen leerlingen nu naar Amsterdam, Amstelveen, Haarlem of Hoofddorp moeten reizen.

Wat betreft sport zijn er volop mogelijkheden met onder andere meerdere voetbalverenigingen, honkbal, korfbal, tennis, hockey en kickboksen. Ook is er de gelegenheid voor hondensport en er is een bridgeclub. Naast sport zijn er ook twee scouting groepen, voor land en water.

Het aantal inwoners is in de afgelopen tien jaar behoorlijk toegenomen. Ieder jaar is het inwonertal gestegen met momenteel ruim 13.000 inwoners. Het is met name een aantrekkelijke locatie voor personen die op Schiphol werken of de drukte van Amsterdam liever ontlopen.

Met ruim tweederde koopwoningen en een flink aantal panden met andere bestemming is er relatief weinig ruimte voor huurwoningen. Sinds 2000 zijn er weinig nieuwe huizen gebouwd maar hier zal met het Masterplan Badhoevedorp verandering in komen.

Met ruim 1700 bedrijven op een klein aantal inwoners mogen we gerust spreken van een hoge mate van bedrijvigheid. Dit maakt verhuizen naar Badhoevedorp een interessante optie.

Wilt u meer weten over verhuizen, of zoekt u per direct naar een verhuisbedrijf in Badhoevedorp? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Badhoevedorp: een strategisch gelegen dorp

Hoewel Amsterdam en Schiphol onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, ligt er nog een dorpje tussen deze internationaal beroemde locaties. Badhoevedorp is niet zo bekend of groot als Amsterdam, toch betreft het een strategisch gelegen dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Haarlemmermeer.

Wilt u verhuizen naar Badhoevedorp en bent u op zoek naar meer informatie over deze locatie? Of bent u wellicht op zoek naar een verhuisbedrijf in Badhoevedorp waar u op kunt vertrouwen?

Om van Amsterdam in Badhoevedorp te komen is het oversteken van de Sloterbrug voldoende. Toch is een verhuizing een flink project. Kies voor de verhuisservice Badhoevedorp en laat u compleet ontzorgen.

Zij gingen u al voor: