Verhuisbedrijf Deventer

Ongekende kwaliteit voor een zorgloze verhuizing

Verhuisbedrijf Deventer
Verhuizen kan een stressvolle ervaring zijn, maar met de juiste partner aan uw zijde wordt het een fluitje van een cent. Holland Movers staat klaar om u te helpen bij uw verhuizing naar of vanuit Deventer. Als een van de oudste steden van Nederland, staat Deventer bekend om zijn prachtige historische binnenstad en de iconische Lebuïnuskerk. Deze stad aan de IJssel biedt een charmante mix van cultuur, geschiedenis en natuur. Met zijn pittoreske straatjes en levendige evenementen, zoals het jaarlijkse Dickens Festijn, is Deventer een geweldige plek om te wonen. Bent u benieuwd hoe Holland Movers u kan ontzorgen bij uw verhuizing? Lees dan verder!

Waarom kiezen voor Holland Movers als uw vertrouwde verhuisfirma?

 • Wij rekenen geen voorrijkosten en terugrijkosten: dit geldt in heel Nederland en maakt ons uniek in de branche.
 • Sinds 1973 hebben wij bij meer dan 80 000 verhuizingen ervaring opgedaan. Wij hebben de expertise in huis om elke uitdaging aan te kunnen
 • U ervaart bij ons een gemakkelijk aanvraagproces voor offertes: binnen een dag ontvangt u een persoonlijke prijsinschatting.
 • U verhuist zonder extra toeslagen op zaterdag en zondag: wij zijn beschikbaar op het moment dat het u het best uitkomt.
 • Een persoonlijke verhuiscoach: bij ons heeft u na een bezichtiging altijd een vast aanspreekpunt, dit garandeert maatwerk en persoonlijke aandacht.

Uw wensen zijn onze uitdaging
Om die reden bieden wij verschillende en uitgebreide verhuisdiensten in Deventer

Onze uitgebreide ervaring garandeert onze expertise in alle soorten verhuisprojecten, zowel voor particulieren en zakelijke klanten. Wij zijn een verhuisbedrijf met zeer ruime ervaring zowel binnen Nederland als internationaal binnen Europa.

Uw persoonlijke verhuiscoach en gratis bezichtiging bij Holland Movers

Een van de grootste voordelen van verhuizen met Holland Movers is onze persoonlijke aanpak. Bij elke verhuizing in Deventer bieden wij een gratis bezichtiging aan, zodat we een gedetailleerd plan kunnen maken dat volledig aansluit bij uw wensen. Na deze bezichtiging wordt uw persoonlijke verhuiscoach uw vaste aanspreekpunt gedurende het hele proces. Deze verhuiscoach neemt de tijd om uw situatie te begrijpen, geeft advies op maat en zorgt ervoor dat alle details perfect geregeld zijn.

Tijdens de bezichtiging wordt er een grondige inventarisatie gemaakt van uw inboedel en bespreken we eventuele bijzondere wensen of aandachtspunten. Dit zorgt voor een vlekkeloze planning en uitvoering van de verhuizing. Met deze aanpak onderscheiden wij ons van andere verhuisbedrijven. Bij verhuisbedrijf Deventer geloven wij in een stressvrije verhuizing waarin u zich volledig ondersteund voelt, van begin tot eind.

Excellente verhuisservice Deventer: Holland Movers

Bij Holland Movers begrijpen we dat bij verhuizen meer komt kijken dan alleen het verplaatsen van spullen; het gaat om het creëren van een soepele overgang naar een nieuw hoofdstuk in uw leven. Met jarenlange ervaring sinds 1973 bieden wij een verhuisservice van ongeëvenaarde kwaliteit in Deventer. Onze klanten profiteren van unieke voordelen zoals geen voorrijkosten in heel Nederland, flexibele verhuisdata en tijdstippen, en een verzekerde verhuizing tot 2,5 miljoen euro zonder eigen risico. Wij zijn trots op onze flexibiliteit; verhuisdetails kunnen kosteloos worden gewijzigd en wij verhuizen zelfs in het weekend zonder extra toeslagen. Of u nu een groot gezin verhuist, een kleine eenpersoonswoning of uw bedrijf, ons team van professioneel opgeleide en gecertificeerde verhuizers staat klaar om u volledig te ontzorgen.

✔️  Veilig werken

Al uw geliefde voorwerpen worden door ons met respect behandeld. Ook items waarvan de waarde niet op geld waardeerbaar is, zoals erfstukken of andere voorwerpen met emotionele waarde, zijn in goede handen.

✔️  Discretie en flexibiliteit bij elke verhuizing

U kunt bij elke verhuizing rekenen op onze discretie. Uw persoonlijke bezittingen worden voorzichtig behandeld en uw privacy is gegarandeerd als u voor onze verhuisfirma kiest. Wij streven altijd naar een perfecte verhuizing die naadloos aansluit op uw wensen en zien respectvolle discretie als een onmisbaar onderdeel van een perfecte verhuizing.

Zorgeloos verhuizen in Deventer

Holland Movers staat bekend om zijn uitgebreide en naadloze verhuisdiensten van begin tot eind. Of u nu een particuliere klant bent, een zakelijke klant of een expat, wij bieden een breed scala aan diensten om uw verhuizing zo soepel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. We begrijpen dat verhuizen een complex en overweldigend proces kan zijn. Daarom leveren wij onze diensten met de grootste toewijding en streven we naar verhuizingen van het hoogste niveau. Dit betekent dat we verschillende verhuisdiensten kunnen combineren om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wanneer u ervoor kiest om uw verhuizing aan Holland Movers toe te vertrouwen, nemen wij het volledige proces van A tot Z uit handen – zo zorgen wij voor een uitstekende verhuiservaring.

Full-Service verhuizen Deventer: verhuizen zonder omkijken

Holland Movers is trots op zijn full-service aanpak, waarbij wij alles regelen om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van het inpakken van uw inboedel tot het monteren en demonteren van meubels, wij nemen alle zorgen uit handen. Onze service begint al bij het aanvragen van de verhuizing, waarbij u een gratis bezichtiging krijgt. Tijdens deze bezichtiging bespreken wij alle details, zodat er een efficiënt en haalbaar plan kan worden opgesteld.

✔️ Holland Movers rekent geen voorrijkosten, terugrijkosten of weekendtoeslagen.

✔️ Uw inboedel is volledig verzekerd zonder eigen risico.

✔️ Wij zijn trots op ons team van professioneel opgeleide verhuizers die deskundigheid en betrouwbaarheid bieden.

✔️ Onze ervaring stelt ons in staat om elke verhuizing op maat af te stemmen op uw wensen, zodat u zich kunt ontspannen en genieten van uw nieuwe woning.

Verhuisbedrijf Deventer met opslag

Soms is het nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan, bijvoorbeeld als uw nieuwe woning nog niet helemaal klaar is, als u uw oude huis al moet verlaten of als u een nieuwe inboedel voor uw bedrijf ontvangt. Holland Movers biedt flexibele opslag aan die perfect aansluiten op uw behoeften. Of het nu gaat om een korte of lange termijn, wij hebben de juiste opslagruimte voor u. Onze opslagfaciliteiten zijn veilig, schoon en toegankelijk, zodat u met een gerust hart uw spullen kunt achterlaten.

Onze opslagdiensten zijn niet alleen handig voor particuliere verhuizingen, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Of u nu tijdelijk kantoorinrichting moet opslaan of archiefmateriaal wilt onderbrengen, wij bieden de juiste oplossing. Wij denken met u mee en passen onze dienstverlening aan op uw specifieke wensen. Zo kunt u uw verhuizing en opslag naadloos op elkaar afstemmen, zonder zorgen over de veiligheid van uw eigendommen.

Een veilige en betrouwbare verhuizing met Holland Movers

Bij ons verhuisbedrijf Deventer staat de veiligheid en betrouwbaarheid van uw verhuizing voorop. Ons team van bekwame en goed opgeleide verhuizers werkt met de grootste zorg om ervoor te zorgen dat uw eigendommen veilig en onbeschadigd op hun nieuwe bestemming aankomen. Alle verhuizingen die wij uitvoeren, zijn verzekerd tot maar liefst 2,5 miljoen euro, en dit zonder eigen risico. Dit betekent dat u met een gerust hart kan verhuizen.

Onze verhuizers zijn in het bezit van een VCA-certificaat, wat garant staat voor veilig en gezond werken. Bovendien is Holland Movers NIWO-gecertificeerd, een keurmerk dat onze betrouwbaarheid en professionaliteit onderstreept. In het zeldzame geval dat er toch iets misgaat, zorgen wij ervoor dat dit snel wordt opgepakt. Bij verhuisbedrijf Deventer kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun verhuizing in goede handen is en dat wij altijd streven naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Waarom Holland Movers?

Bij Holland Movers geloven we dat flexibiliteit essentieel is voor een soepele en zorgeloze verhuizing. Onze hoogste prioriteit is het voldoen aan uw unieke wensen en behoeften. Daarom bieden wij een flexibele, persoonlijke aanpak die u de mogelijkheid geeft om aanpassingen en veranderingen door te voeren gedurende het hele proces.

Of het nu gaat om het wijzigen van de verhuisdatum, de hoeveelheid te verhuizen inboedel of het type verhuismateriaal dat wordt ingezet, wij staan klaar om u te helpen. Ons team van experts is altijd beschikbaar om u te adviseren en ondersteunen, zodat uw verhuizing zo soepel en aangenaam mogelijk verloopt.

  • Ontvang dezelfde dag een offerte
  • Geen voor- en terugrijkosten
  • Tot 2,5 miljoen verzekerd zonder eigen risico
  • Een persoonlijke verhuiscoach
  • Zeer flexibel in aanpassingen aan uw verhuizing
  • Geen weekendtoeslagen
   b

   Vraag een offerte aan in het aanvraag formulier

   Ontvang dezelfde dag een reactie van ons

   U

   Wij beoordelen uw verhuizing aandachtig

   U ontvangt van ons een menselijke, persoonlijke offerte

   Verhuizing Deventer aanvragen bij Holland Movers

   Bij Holland Movers maken we het aanvraagproces van uw verhuizing zo eenvoudig mogelijk. U heeft de keuze uit twee opties: zelf het aanvraagformulier invullen of direct een bezichtiging plannen. Beide methoden zijn ontworpen om u snel en efficiënt van dienst te kunnen zijn. Door het invullen van het aanvraagformulier kunt u direct aangeven wat er allemaal verhuisd moet worden. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij meestal dezelfde dag nog contact met u op om eventuele onduidelijkheden te bespreken en een persoonlijke inschatting te geven van welke kosten verhuisbedrijf Deventer voor uw verhuizing vraagt.

   Voor klanten die liever een persoonlijkere aanpak hebben, bieden wij de mogelijkheid om direct een bezichtiging aan te vragen. Tijdens deze bezichtiging, die zowel op locatie als online kan plaatsvinden, bespreekt u met uw verhuiscoach de omvang van uw inboedel en speciale wensen die te maken hebben met uw verhuizing in Deventer. Samen met uw verhuiscoach stelt u een gedetailleerd plan op dat zorgt voor een soepele en efficiënte verhuizing. Dit proces zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken en dat alles volgens plan verloopt.

   Specialist in zakelijke verhuizingen Deventer

   Naast het verzorgen van particuliere verhuizingen, excelleert Holland Movers ook in zakelijke verhuizingen in Deventer. We begrijpen dat bedrijfsverhuizingen vaak ingewikkelder zijn en een zorgvuldige planning vereisen om verstoringen van uw dagelijkse werkzaamheden te minimaliseren. Ons deskundige team biedt op maat gemaakte oplossingen voor elke zakelijke verhuizing, ongeacht de omvang of complexiteit.

   Wij staan garant voor een grondige planning en een soepele uitvoering van uw verhuizing, zodat uw bedrijf zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Of het nu gaat om het verplaatsen van kantoorbenodigdheden, IT-apparatuur of archieven, wij beschikken over de nodige expertise en middelen om uw verhuizing probleemloos te laten verlopen. Met Holland Movers kiest u voor een partner die uw zakelijke behoeften begrijpt en streeft naar een stressvrije verhuizing. 

   Verhuizen binnen Nederland en internationaal binnen Europa

   Holland Movers verzorgt niet alleen verhuizingen binnen Nederland, maar is ook gespecialiseerd in internationale verhuizingen binnen Europa. Of u nu naar een ander land verhuist of juist terugkeert naar Nederland, wij zorgen voor een vlotte overgang. Onze diensten omvatten alles van het inpakken en vervoeren van uw bezittingen tot het regelen van douaneformaliteiten en het coördineren van de volledige logistiek.

   We werken samen met een netwerk van betrouwbare partners door heel Europa om ervoor te zorgen dat uw inboedel veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Onze verhuiscoaches begeleiden u gedurende het hele proces en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Met Holland Movers kunt u met een gerust hart verhuizen, waar in Europa uw reis ook naartoe gaat.

   Verhuisbedrijf Deventer reviews

   Bij Holland Movers staat klanttevredenheid altijd centraal. Ons doel is om elke klant een onvergetelijke verhuiservaring te bieden, van het eerste telefoontje tot het moment dat de laatste doos is uitgepakt. Onze klanten waarderen de persoonlijke aandacht, de professionele service en de toewijding aan kwaliteit die wij elke keer weer leveren. We zijn trots op het feit dat zoveel tevreden klanten ons aanbevelen aan vrienden en familie.

   Onze verhuiscoaches zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens het hele verhuisproces. Goede communicatie is voor ons de sleutel tot een succesvolle verhuizing, en we zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van elke stap die we zetten. Bij Holland Movers houden we ons aan onze beloftes en doen we er alles aan om uw verhuizing soepel en stressvrij te laten verlopen.

   Holland Movers
   4.6
   Gebaseerd op 497 beoordelingen
   powered by Google
   Sarah AtallahSarah Atallah
   06:04 11 Jul 24
   The move was super organized, the guys are amazing, quick, helpful and very good service. I would definitely use Holland movers again for moving.
   The hoang NguyenThe hoang Nguyen
   11:49 09 Jul 24
   The holland movers is a great choice. We booked an appoinment with Brenger but they cancelled at very last minute. Then we got connected with Holland Movers on Sunday morning and they solved it really fast. Definitely a great catch for a urgent moving.The two guys who helped us Nils and Timo is super friendly and strong. They were professional yet funny and cheerful. 5 stars for their service and learning Vietnamese catchphrases 😎
   bingshu hebingshu he
   13:11 08 Jul 24
   MVMV
   07:12 27 May 24
   I recently moved with them and had a fantastic experience. The atmosphere during the move was super chill. Josh H, Hamish L, and Jeremy M were not only professional but also really friendly, making the whole process way less stressful!!! They finished the move right on time and budget, which was a huge relief.They were also careful with my stuff. Everything arrived in perfect condition, though they did leave a small scratch on one of the walls. Despite that, the overall service was excellent!In short, Josh, Hamish and Jeremy did an amazing job. Professionalism, efficiency, and friendly vibe! Enjoy Barcelona guys 🙂
   Khalid AleemKhalid Aleem
   22:18 05 May 24
   Marco & Charlie were both phenomenal. I booked a move at 4:55pm the day before on a Saturday to start at 9am on Sunday. They both finished the move diligently and quickly, leaving me plenty of time at the end of the day to relax.
   js_loader

   Onze verhuisdiensten

   Particuliere verhuizing

   Bij Holland Movers begrijpen we dat elke verhuizing uniek is. Om die reden bieden we verhuizingen op maat aan in Deventer, aangepast aan de specifieke wensen en vereisten van mensen en families. Ons team neemt uitgebreid de tijd om een persoonlijke, haalbare planning  te maken en met aandacht elke verhuizing uit te voeren. Dit garandeert een ontzorgde verhuizing van begin tot eind.

   Lees meer

   Internationaal verhuizen

   Verhuist u internationaal? Naast onze verhuizingen in Deventer bieden we ook uitstekende begeleiding bij internationale verhuizingen. Een internationale verhuizing vereist extra ondersteuning en advies. Met ons uitgebreide netwerk aan internationale partners coördineren wij jouw internationale verhuizing zeer nauwkeurig. Op die manier garanderen wij een succesvolle en ontzorgde verhuizing.

   Lees meer

   Handyman service

   Bij een verhuizing moeten vaak meubels uit elkaar gehaald worden voor het vervoer, en in de nieuwe woning weer in elkaar gezet worden. Onze handymen kunnen voor u de volgende taken uitvoeren:

    • (de)monteren van meubels.
    • Kleine reparatiewerkzaamheden
    • (de)installeren van apparaten
    • Ondersteunen in de voorbereiding van uw verhuizing

   Met ons ervaren en bekwame team van handymen zorgen wij dat uw oude en nieuwe woning in topconditie verkeren voor uw verhuizing.

   Lees meer

   Verhuislift

   Ons efficiënte verhuismateriaal omvat een breed scala aan liften die specifiek ontworpen zijn om voorwerpen te vervoeren die niet door een trappenhuis kunnen. Daarnaast zorgt het gebruik van een verhuislift voor een slneller en meer efficiënt verhuisproces. Ons speciaal voor het werken met een verhuislift opgeleide personeel zorgt dat het verhuizen van deze meubels snel en veilig wordt verzorgd.

   Lees meer

   Spoedverhuizing

   Soms zijn er situaties in het leven waar er geen tijd te verspillen is, en er snel moet worden ingespeeld op een situatie. Zo is het mogelijk dat u snel moet verhuizen. Bij Holland Movers spreken we van een spoedverhuizing indien de verhuizing binnen een week plaats moet vinden. De ervaring van Holland Movers maakt het mogelijk dat wij voor u in korte tijd alsnog een soepele en flexibele verhuizing kunnen verzorgen. Holland Movers begrijpt dat dit een spannende ervaring kan zijn en staat u bij met advies en steun om dit tot een goed einde te brengen.

   Lees meer

   Zakelijke verhuizing

   Onze gestroomlijnde zakelijke verhuizingen zijn ontworpen om ondersteuning te bieden aan bedrijven voor een efficiënte verhuizing van de werkzaamheden. Wij werken nauw samen met onze klanten om een case to case planning te maken, een volledige service te bieden van planning tot uitvoering. Dit garandeert een soepele overgang naar uw nieuwe vestiging. 

   Lees meer

   Verhuisbedrijf met opslag Deventer

   Wij bieden meerdere opslagmogelijkheden aan onze klanten. De mogelijkheid van tijdelijke opslag kan zowel voor, tijdens als na uw verhuizing goed van pas komen. Heeft u bijvoorbeeld tijdelijke opslag voor uw inboedel nodig terwijl de werkzaamheden in uw nieuwe woning worden afgerond? Of heeft u tijdelijke opslag nodig omdat u het nieuwe bedrijfspand inricht met nieuw meubilair en het oude meubilair tijdelijk moet stallen? Holland Movers past deze opslagmogelijkheden naadloos aan in uw verhuisproces opdat u hier geen omkijken meer naar hebt.

   Lees meer

   Verpakkingsservice

   De verpakkingsdiensten van Holland Movers geven u de mogelijkheid uw verhuizing van begin tot eind volledig uit handen te geven. Onze verhuizers zijn niet alleen ervaren in het verplaatsen van inboedels, maar kunnen ook zorgen dat uw inboedel transportwaardig verpakt wordt en dit wat betreft timing perfect in uw proces laten passen. 

   Lees meer

   Senioren verhuizing

   Indien u of een van uw dierbaren een respectabele leeftijd bereikt heeft en niet langer in uw huidige woning kan blijven, verhuizen mensen vaak naar een seniorenwoning. In dat geval ontstaat er een relatief complexe verhuizing, delen van de inboedel worden vaak meegenomen naar de nieuwe woning terwijl andere delen naar familieleden, een opslag of bijvoorbeeld een kringloop gebracht dienen te worden. Holland Movers staat u met zijn jarenlange ervaring graag bij in dit proces. Wij kunnen u ondersteunen en van advies voorzien in het gehele proces, en ondersteunen bij het verplaatsen van de inboedel naar de verschillende bestemmingen. Uw seniorenverhuizing kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan de verhuizers van Holland Movers. 

   Lees meer

   Woningontruiming

   Onze zorgeloze ontruimingsservice omvat het verwijderen en ontdoen van ongewenste voorwerpen uit uw woning. Of dit nu is voor, tijdens of na een verhuizing, wij beloven een snel en gemakkelijk proces voor uw klanten waarbij wij alles voor u uit handen nemen. 

   Lees meer

   Verhuizen in Deventer

   Holland Movers begrijpt dat elke verhuizing uniek is, net als de wensen van onze klanten. Wij zetten de behoeften van de klant centraal in alles wat we doen. Dit betekent dat we flexibel zijn in het bepalen van de verhuisdatum en het volume van de inboedel, zonder extra verhuisbedrijf kosten. Onze deskundige teamleden staan altijd klaar om u te ondersteunen en te adviseren tijdens het gehele verhuisproces. Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte aanpak, zorgen wij ervoor dat uw verhuizing in goede handen is.

   Bij Holland Movers kunt u vertrouwen op een stressvrije verhuizing. Wij bieden persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoge mate van deskundigheid en betrouwbaarheid. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zich kunt ontspannen, wetende dat alles perfect geregeld is. Van het eerste contact tot de laatste doos, wij staan voor u klaar. Kies voor Holland Movers en ervaar zelf het verschil dat onze persoonlijke en professionele service kan maken.

   Verhuizen vanuit Deventer naar een andere stad?

   Buiten verhuizingen in Deventer, zijn we ook als verhuisbedrijf actief in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Enschede, Alphen aan den Rijn en Brabant. Indien u vragen heeft over verhuizingen naar een specifieke stad, kunt u deze vraag bijvoegen in het opmerkingen veld in het interactief aanvraagformulier.

   Kosten verhuisbedrijf Deventer: wat u kunt verwachten

   De prijs die verhuisbedrijf Deventer voor uw verhuizing hanteert, hangt af van verschillende factoren en kan behoorlijk variëren. Dit komt doordat elke verhuizing uniek is en meerdere elementen de uiteindelijke kosten bepalen. Hier zijn enkele van de belangrijkste factoren die de prijs beïnvloeden:

    • Het totale volume van uw inboedel.
    • Het aantal te verhuizen dozen en bijzondere voorwerpen.
    • Het aantal etages waarover verhuisd moet worden.
    • De timing en datum van de verhuizing.
    • De afstand tussen uw oude en nieuwe woning.
    • Eventuele aanvullende diensten die u wilt afnemen.

   Deze cruciale elementen vult u in op ons interactieve aanvraagformulier. Na een kort persoonlijk contactmoment stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op, die u meestal binnen een dag ontvangt. Het is ook mogelijk om direct een (online) bezichtiging met een van onze experts in te plannen, waarna u een offerte op maat krijgt.

   Zijn mijn spullen verzekerd tijdens het verhuizen in Deventer?

   Ja, bij Holland Movers zijn al uw spullen verzekerd tot 2,5 miljoen euro zonder eigen risico. U kunt met een gerust hart verhuizen, in de wetenschap dat uw inboedel goed beschermd is.

   Kan ik met verhuisbedrijf Deventer verhuizen in het weekend?

   Bij andere verhuisbedrijven betaald u vaak extra toeslag voor een verhuizing in het weekend. Holland Movers is daarentegen elke dag van de week beschikbaar voor uw verhuizing. Wat ons uniek maakt is dat wij geen extra toeslagen rekenen voor een verhuizing die in het weekend plaatsvindt. Dit regelen wij op deze manier omdat wij het belangrijk vinden dat u op flexibiliteit kunt rekenen, wij staan dus voor u klaar om ook in het weekend te verhuizen.

   Wat maakt Holland Movers uniek?

   Holland Movers biedt unieke voordelen ten opzichte van andere verhuisfirma’s. Denk hierbij aan:

    • Verzekering zonder eigen risico.
    • U betaalt geen voor- en terugrijkosten.
    • Een persoonlijke verhuiscoach die een vast aanspreekpunt in onze organisatie vormt.
    • Zeer klantgerichte aanpak en jarenlange ervaring.
    • Geen extra toeslagen in het weekend.
    • Kosteloze wijzingingen in het verhuisproces zoals datum, inboedelvolume en aanvullende diensten.

   Op deze manier bieden wij u een verhuisservice van hoog niveau, en ontvangt u een zorgeloos verhuisproces.

   Zijn er kosten aan het ontvangen van een offerte?

   Nee, met het interactief aanvraagformulier kunt u een kosteloze offerte aanvragen. U kunt ook direct een gratis (online) bezichtiging aanvragen, bij deze bezichtiging bespreekt u de relevante omstandigheden met een van onze experts en ontvangt u daarna een vrijblijvende offerte op maat.

   Wat doe ik als ik tevreden ben met de offerte?

   Wij zetten ons in om het proces van aanvraag van de offerte tot uw intrek in de nieuwe woning zo transparant en eenvoudig mogelijk te maken. Als u van ons een offerte heeft ontvangen die aan uw wensen voldoet en naar tevredenheid is, dan kunt u de offerte per mail bevestigen. Wij plannen dan de verhuizing definitief in voor onze verhuizers en houden de capaciteit op uw verhuisdag voor u vrij.