Van Amsterdam tot Venetië.

Naar het buitenland

Verhuizen naar Italië

Hola, hello, bonjour.
Gaat u binnenkort verhuizen naar het buitenland? En gaat u dan verhuizen buiten Europa of blijft u dichterbij? Bij uw internationale verhuizing is verhuisbedrijf Holland Movers u graag van dienst. Wij hebben al veel mensen verhuisd over de hele wereld. Graag helpen wij u met het verhuizen van al uw inboedel en kostbaarheden naar het buitenland. Wij vertellen u bijvoorbeeld welke douaneformaliteiten er geregeld moeten worden.

Mijn verhuizing van Den Haag naar Madrid verliep fantastisch. Er werd ontzettend goed meegedacht, Holland Movers is zeer betrokken.

Jaenette Visser

Wanneer u naar het buitenland verhuist, zult u in veel gevallen een keuze moeten maken tussen de eigendommen die naar het buitenland verhuizen en de eigendommen die in Nederland moeten worden opgeslagen of achtergelaten.

Zon, zee of bergen?
Wanneer u binnen Europa blijft, is verhuizen per verhuiswagen een goede optie. De verhuiswagens kunnen veel terreinen bereiken, zonder de nadelen van een gigantische vrachtwagen, zoals: het wagengewicht en fragiele infrastructuur.  Een verhuiswagen heeft doorgaans een capaciteit van 20 tot 30 kubieke meter. Uiteraard is het mogelijk om meerdere verhuiswagens in te zetten voor uw internationale verhuizing. 

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Veel klanten hebben voor Holland Movers gekozen; meer dan 1000 internationale verhuizingen voldaan. Holland Movers zorgt er graag voor dat uw eigendommen met zorg aankomen in het land van bestemming.
  • Één team, niet overladen
  • Actieve routemapping
  • 24-uur tracking van inboedel

Zij gingen u al voor: