Voor particulieren:

Verhuizen

Particulier verhuizen
Betrekt u binnenkort een nieuwe woning en zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf voor het verhuizen van uw inboedel? Holland Movers staat graag voor u klaar om uw verhuisproces tot in de puntjes voor u te verzorgen. Verhuist u binnen uw woonplaats, binnen Nederland of wilt u naar het buitenland verhuizen? Onze verhuisservice staat bekend om zijn uitstekende service tijdens uw compleet ontzorgde verhuizing.

“Inmiddels ben ik 3 keer verhuisd met Holland Movers, hele fijne partij met goede en nette verhuizers.”

Niek Kaaiman

Holland Movers bedient graag klanten op de wijze waarop zij dat wensen. Wij stellen uw wensen voorop in de diensten die wij leveren. Vooraf komt een van onze medewerkers graag bij u langs om uw wensen voor de verhuisproces door te spreken.

Veilig en toegankelijk.
Het is zowel voor u als voor ons als verhuisbedrijf fijn om te werken met een goede en haalbare planning. Het maken van een dergelijke planning behoort tot onze expertise. Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere particuliere verhuizingen. Door deze ervaring kunnen wij uitermate goed inschatten wat de organisatorische mogelijkheden zijn tijdens het verhuizen van uw bezittingen.

Met behulp van een realistische planning weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Mocht u toch tussentijds vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke verhuishulp.

  • Geen voorrijkosten door heel NL
  • Volledig ontzorgd verhuizen
  • Servicegericht: van A-Z geregeld
  • Voor iedere verhuisbehoefte een
    bewezen plan

 

 

Zij gingen u voor:

Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.

Over ons:

De firma Holland Movers is ontstaan uit een vereniging van meerdere gespecialiseerde verhuisbedrijven met ieder hun expertise. In de afgelopen decennia hebben wij 80.000+ klanten geholpen met verhuizingen, transporten en projecten.

info@hollandmovers.nl
Hoofdkantoor:
020 260 260 8

H.J.E. Wenckebachweg 159, 1096AM Amsterdam