Alleen voor particulieren:

Particuliere verhuizing

Verhuizen

Particulier verhuizen

Betrekt u binnenkort een nieuwe woning en zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf voor het verhuizen van uw inboedel? Holland Movers staat graag voor u klaar om uw verhuisproces tot in de puntjes voor u te verzorgen. Verhuist u binnen uw woonplaats, binnen Nederland of wilt u naar het buitenland verhuizen? Onze verhuisservice staat bekend om zijn uitstekende service tijdens uw compleet ontzorgde verhuizing.

“Inmiddels ben ik 3 keer verhuisd met Holland Movers, hele fijne partij met goede en nette verhuizers.”

– Niek Kaaiman

Uw wensen voorop tijdens de verhuizing

Holland Movers bedient graag klanten op de wijze waarop zij dat wensen. Wij stellen uw wensen voorop in de diensten die wij leveren. Vooraf komt een van onze medewerkers graag bij u langs om uw wensen voor de verhuisproces door te spreken.

Veilig en toegankelijk verhuizen

Het is zowel voor u als voor ons als verhuisbedrijf fijn om te werken met een goede en haalbare planning. Het maken van een duidelijke planning behoort tot onze expertise. Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere particuliere verhuizingen. Door deze ervaring kunnen wij uitermate goed inschatten wat de organisatorische mogelijkheden zijn tijdens het verhuizen van uw bezittingen.

Met behulp van een realistische planning weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Mocht u toch tussentijds vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke verhuishulp.

  • Geen voorrijkosten door heel NL
  • Volledig ontzorgd verhuizen
  • Servicegericht: van A-Z geregeld
  • Voor iedere verhuisbehoefte een bewezen plan

Particuliere verhuizingen

Holland Movers bedient graag klanten op de wijze waarop zij dat wensen. Vooraf brengen wij uw wensen in kaart, zodat we de verhuizing soepel kunnen laten verlopen. 

Bij particuliere verhuizingen werken wij met een concrete, goede en haalbare planning. Het maken van deze planningen behoort tot onze expertise. Wij hebben naast de particuliere verhuizigen ook jarenlange ervaring met zakelijke verhuizingen.

Wij werken vanuit Amsterdam, maar vooral door heel Nederland en internationale verhuizingen voeren wij in diverse gevallen ook uit. Waarbij we vooraf uitermate goed kunnen inschatten wat de organisatorische mogelijkheden zijn tijdens het verhuizen van de inboedel. Wij verhuisden al meer dan 80.000+ klanten en hebben ook diverse grote projecten en verhuizingen succesvol mogen voltooien.

Omdat wij zoveel verhuizingen verzorgen staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel. Zo doen wij al het mogelijke voor CO2 reductie

b

Via het formulier neemt u contact met ons op.

Na het indienen nemen wij contact met u op.

U

Wij nemen de gegevens nauwkeurig door.

U ontvangt een prijs opgave op maat van ons.

Ervaren verhuisservice voor particuliere verhuizing

Bij Holland Movers bent u verzekerd van de hoogste service. Wij helpen u graag met de verhuizing van den Bosch naar Amsterdam of van Amersfoort naar Breda. U profiteert daarbij van een gespecialiseerd en betrouwbare verhuizer voor particulieren. Daarbij betaald u geen voorrijkosten doordat wij landelijk opereren.

Lees hier meer over wat u allemaal moet regelen bij een verhuizing.

“Ruim 20.000 dossiers van 7 jaar advocatuur opgeslagen met Holland Movers. Super tevreden mee! “

Janine van den Brink

Flexibel verhuizen met een betrouwbare verhuizer

Wij zijn volledig gericht op het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Doordat wij al vele particuliere verhuizingen door heel Nederland (en internationaal) mogelijk hebben gemaakt, weten wij goed wat er nodig is om op een veilige manier te verhuizen. Daarbij zijn wij flexibel en kunt u vooraf goed zicht krijgen omtrent de kosten van uw verhuizing.

Zij gingen u al voor: