Op locatie:

Verhuisbedrijf Brussel

Verhuizen naar Nedeland

Verruilt u uw Nederlandse stekkie binnenkort voor een woning in het mooie Brussel? Of woont u al in België en gaat u verhuizen in of naar Brussel? Holland Movers ontzorgt u. Want iedereen weet: een verhuizing brengt heel wat grijze haren en rimpels met zich mee. Ons verhuisbedrijf in Brussel biedt dan graag een helpende hand. Of twee, of drie of als het nodig is honderd.

  “De verhuizing verliep zó soepel, ik sta er echt van te kijken. Verhuizen is stressvol, maar niet met Holland Movers.”

  – Hannah Rixt, verhuisd januari 2021

  Professioneel verhuisbedrijf in Brussel

  Die helpende handjes, die hebben al heel wat meubels gesjouwd en verhuiswagens bestuurd. Met tientallen jaren ervaring kan dit verhuisbedrijf in Brussel met recht professioneel genoemd worden. Wij streven hoogstaande kwaliteit na en leveren geen half werk.

  Onze verhuizers zijn opgeleid en beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden. Daarnaast maken we voor iedere verhuizing een plan op maat. We kiezen bijvoorbeeld de verhuizers die het meest geschikt zijn voor uw klus en zorgen ervoor dat de planning tot in de puntjes klopt.

  Van A tot B, C of Z

  Ons doel is dan ook om u volledig te ontzorgen. En wat hier exact voor nodig is, dat is aan u. Wilt u bijvoorbeeld enkel wat hulp bij transport of sjouwwerk? Of gaat u liever voor een full-service verhuizing, waarbij we u ook helpen bij zaken als het transport klaar maken van uw inboedel?

  Wij luisteren zorgvuldig naar uw wensen en doen er alles aan deze tegemoet te komen. Bovendien garanderen wij transparantie en openheid in onze communicatie. Vragen kunt u altijd stellen en als uw behoeften veranderen gedurende het verhuisproces, dan is dit te allen tijde bespreekbaar.

  VerhuisdozenZorgeloos verhuizen naar België

  Als u internationaal verhuist, komt er nog net even iets meer bij kijken dan bij een verhuizing binnen de landsgrenzen. Bij een verhuizing naar België moet je bijvoorbeeld ook denken aan het regelen van douaneformaliteiten of het meeverhuizen van uw motor, auto of huisdier. Gelukkig is dit verhuisbedrijf in Brussel van alle markten thuis en staan wij ook hierbij voor u klaar. Ook handig: als u slechts tijdelijk gaat verhuizen naar Brussel, bijvoorbeeld omdat u een expat bent, dan is het mogelijk de inboedel die u niet meeneemt op te slaan op een van onze veilige locaties.

  Met spoed verhuizen naar Brussel

  Wilt u met spoed verhuizen naar Brussel? Bijvoorbeeld omdat u onverwachts bent aangenomen voor een baan of toch bent ingeloot voor een studie? Dankzij de expertise en ervaring van onze verhuisteams, is zelfs een spoedverhuizing niet te veel gevraagd. We zijn flexibel inzetbaar en verhuizen zelfs in het weekend en in de nachtelijke uren.

  Woningontruiming voor gehele inboedel

  De rollen kunnen ook omgedraaid zijn. Het is mogelijk dat u uw woning in Brussel juist zo snel mogelijk moet verlaten, zonder dat u uw gehele inboedel kunt meenemen. Ook in zo een situatie biedt dit verhuisbedrijf in Brussel passende hulp.

  Onze verhuisteams zijn getraind op het snel en zorgvuldig ontruimen van woningen. De situaties waarin het leegruimen van een woning nodig is kunnen vervelend of verdrietig zijn. Hier houden wij rekening mee. Onze verhuisteams bestaan uit begripvolle en geduldige krachten, die hun uiterste best doen de woningontruiming zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

  Bedrijfsverhuizing in Brussel

  Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Brussel die u helpt met uw bedrijfsverhuizing? Ook hiervoor kunt u terecht bij Holland Movers. Terwijl wij onze spierballen en expertise gebruiken, kunt u zorg dragen voor de andere zaken die nodig zijn om het bedrijf weer zo snel mogelijk te laten draaien. Al uw inventaris brengen we veilig en geordend over en indien gewenst sluiten we computers en randapparatuur direct aan.

  verhuizen naar België

  Kosten voor uw verhuizing met Holland Movers

  Wat u betaalt voor de diensten van dit verhuisbedrijf in Brussel, dat is afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Eén ding staat in ieder geval vast: wij rekenen nooit voorrijkosten. Daarnaast fijn, is dat u nooit achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Alle kosten worden van tevoren besproken. Voor een prijsindicatie kunt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte opvragen.

  Loopt het water u al in de mond bij de gedachte aan die Belgische chocolade of dat Brusselse lambiekbiertje? Wij staan paraat u te helpen bij het verhuizen in of naar België, zodat u zo snel als gewenst kunt genieten van al het moois dat Brussel te bieden heeft. Vraag direct een prijsopgave op en dan zien we u hopelijk snel.

  Zij gingen u al voor: