Holland Movers organiseert ook:

Archiefverhuizingen

Archief verhuizing

Archief vervoer & opslag.
Bij het transporteren en opslaan van uw archieven komen er een aantal zaken kijken. Denk aan het nummeren van dossiers, chronologisch ordenen en meer. Bij Holland Movers hebben wij een groot aantal archiveringsopdrachten uitgevoerd. Ook bij het veilig opslaan van deze archieven biedt Holland Movers oplossingen. Wij beschikken over de mogelijkheid om uw archief op een geventileerde en brandveilige locatie op te slaan.

“Ruim 20.000 dossiers van 7 jaar advocatuur opgeslagen met Holland Movers. Super tevreden mee!”

Janine van den Brink

Met het vervoeren van archief komt meer kijken dan enkel het verplaatsen van A naar B. Op basis van tientallen jaren ervaring weten wij dat het vervoeren van uw archieven een secure en gestructureerde operatie is, waarbij zorgvuldigheid, veiligheid en kennis van zaken essentieel zijn.

Veilig en toegankelijk.
Holland Movers arrangeert uw archiefverhuizingen in ruime mate. Bij onze opslaglocaties staan uw passieve archieven beschermd opgeslagen. Wenst u echter een meer actieve archiefopslag, die na uw archiefverhuizing blijvend toegankelijk is, kunnen wij u daarbij ook helpen door samenwerking met onze ervaren partners. Daarnaast zijn de locaties beveiligd en verzekerd.

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Het contact met Holland Movers is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

  • Toegankelijk, veilig en betrouwbaar
  • Overzicht en controle
  • Zorgvuldigheid en ervaren

Zij gingen u al voor: