Gestroomlijnd verhuizen

Londen Express

Vanwege de Brexit voeren wij momenteel geen verhuizingen uit naar de UK.

Onze excuses voor het ongemak. 

Wat is de Londen Express?

Holland Movers heeft al geregeld een internationale verhuizing mogen begeleiden. Aangezien wij zien dat de vraag naar verhuizingen van en naar Engeland een vlucht neemt, hebben wij een service in het leven geroepen die speciaal bedoeld is voor expats die vanuit Engeland naar Nederland of vice versa verhuizen: de Londen Express.

Door onze competentie en uitgebreide ervaring met verhuizen vanuit en naar Engeland zijn wij in staat u een complete internationale verhuizing van A tot Z aan te bieden.

Onze persoonlijke service maakt ons, in combinatie met onze aanpak die gestoeld is op de wensen van de klant, een uitstekende partner voor uw verhuizing tussen Nederland en Engeland. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van de Londen Express en over de wijze waarop wij u met deze dienst kunnen ontzorgen.

Voordelen van de Londen Express van Holland Movers

Kiest u voor de Londen Express van Holland Movers voor uw verhuizing vanuit of naar Engeland? Dan biedt dit u veel voordelen ten opzichte van een willekeurige andere internationale verhuisservice. Wij zetten de meest in het oog springende voordelen graag voor u op een rijtje en lichten deze voordelen vervolgens voor u toe.

  • Wij garanderen een stressvrije verhuizing vanuit of naar Engeland.

Wij bieden u een fullservice verhuizing en ontzorgen u graag volledig op het gebied van uw verhuizing. Onze ruime ervaring met veel verschillende soorten internationale verhuizingen, waarbij steeds andere klantwensen centraal stonden, waarborgt een aanpak die ook bij uw wensen past. Wij zetten onze opgedane kennis graag in om u stress en onzekerheid uit handen te nemen. We zijn ook actief als verhuisbedrijf Amsterdam en Verhuisbedrijf Rotterdam, deze ervaringen nemen we ook mee in dit proces.

  • Al uw inboedel wordt vervoerd in 1 voertuig.

Veel internationale verhuisbedrijven laden uw inboedel tijdens de verhuizing meerdere keren om in verschillende voertuigen, met het risico dat uw inboedel beschadigt of zoekraakt. Holland Movers kiest er bewust voor uw inboedel met slechts 1 voertuig te vervoeren, zodat het risico op beschadigen of zoekraken van inboedel wordt geminimaliseerd.

  • Het gehele verhuisproces is in eigen beheer van Holland Movers.

Doordat het gehele transport van uw inboedel bij Holland Movers met 1 voertuig gebeurt, ligt de verantwoordelijkheid gedurende het gehele verhuisproces bij Holland Movers zelf. Wij kunnen u hierdoor de doorlopende zekerheid bieden dat er uiterst zorgvuldig met uw eigendommen wordt omgesprongen. Tevens kan uw vaste aanspreekpunt u altijd op de hoogte stellen van de status van uw verhuizing en van uw bezittingen.

  • Wij bieden u persoonlijke service gedurende het gehele verhuisproces.

Tijdens het gehele verhuisproces hebt u een vast aanspreekpunt. Deze cöordinator is volledig op de hoogte van uw gehele verhuisdossier en zal u altijd adequaat te woord kunnen staan. De wensen van onze klanten zijn steeds ons uitgangspunt. Hierdoor heeft onze service zich in de loop van de tijd uitgebreid, zodat wij u nu niet enkel op puur verhuistechnisch vlak kunnen helpen. Het behoort tevens tot de mogelijkheden Holland Movers de benodigde ontheffingen voor uw verhuizing te laten regelen. Zeker als er sprake is van een taalbarrière, kan de kunde en ervaring hierin van Holland Movers goed van pas komen.

  • Voor een fullservice verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres.

Wellicht zoekt u een bedrijf dat u een zogenaamde fullservice verhuizing kan aanbieden. Dit is een verhuizing waarbij het verhuisbedrijf niet enkel voor het vervoer, maar ook voor het in- en uitpakken van uw inboedel zorgt. Voor elke fullservice verhuizing kunt u uiteraard bij Holland Movers terecht.

  • Holland Movers werkt met een vooraf vastgestelde prijs, dus geen verrassingen naderhand.

Voor uw verhuizing met de Londen Express baseren wij de offerte op het aantal kubieke meters aan inboedel dat u wenst te verhuizen. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, is de genoemde prijs vast. Eventuele complicaties tijdens de verhuizing zijn dan voor onze rekening.

 

Emigraties voor het luxesegment

Holland Movers is in het leven geroepen om verhuizingen in het luxesegment te begeleiden. Wij richten ons op excellente service en uitstekende dienstverlening, maar vooral op het centraal stellen van uw wensen. Wij nemen u graag bij de hand tijdens uw verhuizing en garanderen u zo een stressvrije verhuizing. Het enige wat u hoeft te doen, is een aanvraag indienen en vervolgens uw wensen doorgeven.

De Londen Express: zonder zorgen emigreren vanuit of naar Engeland

Nadat wij uw aanvraag voor de Londen Express hebben ontvangen, begeleiden wij u stap voor stap door het gehele verhuisproces en nemen u hierbij zo veel mogelijk zorgen uit handen.

Ook zonder zorgen vanuit Engeland verhuizen?

Wenst u een stressvrije verhuizing vanuit of naar Engeland waarbij alles tot in de puntjes geregeld is? Wilt u uw inboedel met een gerust hart kunnen toevertrouwen aan een ervaren en professioneel verhuisbedrijf? Kiest u dan voor de Londen Express van Holland Movers. Neemt u vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Holland Movers uw verhuizing passend kan coördineren.

Zij gingen u al voor: