Op locatie:

Verhuizen naar Portugal

Verhuizen naar Portugal

U gaat verhuizen naar Portugal en bent nu op zoek naar een verhuisbedrijf dat uw verhuizing naar Portugal op kwalitatieve wijze voor u kan realiseren. Holland Movers heeft veel ervaring op het vlak van nationale en internationale verhuizingen. Ons serviceniveau waarborgt excellente verhuizingen met allure. Of u nu bijvoorbeeld binnen Amsterdam verhuist of een internationaal verhuisbedrijf zoekt voor uw emigratie naar Portugal: op Holland Movers kunt u rekenen.

Emigreren naar Portugal zonder zorgen

Een kwalitatief verhuisbedrijf weet niet enkel van aanpakken, maar zorgt er ook voor dat uw verhuizing soepel verloopt. Aan alle aspecten is gedacht, waardoor alle taken moeiteloos in elkaar grijpen en uw verhuizing van a tot z volgens planning verloopt.

Zo’n verhuisbedrijf is Holland Movers. Wij zijn gespecialiseerd in (internationale) verhuizingen zonder zorgen en richten ons met name op het luxesegment. Onze vakkundige aanpak en ervaring met internationale verhuizingen zorgen ervoor dat u uw verhuizing zonder zorgen tegemoet kunt zien. Wij houden de touwtjes in handen en weten op welke zaken wij moeten letten. U hebt dus een betrouwbare verhuispartner die u graag zo veel mogelijk zaken omtrent uw verhuizing naar Portugal uit handen neemt en die u tevens handvatten reikt voor een gestroomlijnd verhuisproces.

Daarom verhuizen naar Portugal met Holland Movers

Of u nu kiest voor permanent wonen in Portugal of dat u wellicht als gepensioneerde gaat emigreren naar Portugal voor enkel de wintermaanden: Holland Movers neemt graag de regie over uw verhuizing naar Portugal.

Dit zijn de redenen waarom velen vóór u al kozen voor verhuizen naar Portugal of een andere internationale locatie met Holland Movers:

Verhuizen naar Portugal vergt een andere voorbereiding en aanpak dan verhuizen van bijvoorbeeld Amsterdam naar Den Haag. Wij hebben tijdens onze vele internationale verhuizingen ervaring opgedaan die goed van pas komt tijdens internationale verhuizingen.

  • Correcte verhuizers die meerdere talen spreken

Onze verhuizers zijn hoogopgeleid en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van uw verhuiswenzen. U hebt sowieso altijd de beschikking over verhuizers die Engels spreken. Wij doen daarnaast ons best om u te voorzien van een verhuizer die de regionale taal machtig is.

  • Verhuizing inclusief afhandeling van douaneformaliteiten

De douaneformaliteiten zijn voor onze verhuizers bekend terrein. Graag informeren wij u hierover of nemen wij u de afhandeling van deze formaliteiten uit handen.

  • Persoonlijke accountmanager

Voor uw verhuizing naar Portugal krijgt u een persoonlijke accountmanager toegewezen. Deze accountmanager is op de hoogte van uw gehele verhuizing en u kunt dan ook te allen tijde bij uw accountmanager terecht met vragen.

  • Vaste prijsafspraak vooraf

Wij werken altijd met vaste prijsafspraken vooraf. U weet dus van tevoren wat uw verhuizing naar Portugal kost. Eventuele onvoorziene kosten zijn voor onze rekening en u komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Verhuizen naar Portugal met Holland Movers: uw mogelijkheden

U kunt zowel voor uw particuliere verhuizing naar Portugal als voor uw zakelijke verhuizing naar Portugal bij Holland Movers aankloppen.

Wij voeren onze gehele dienstverlening die wij nationaal uitvoeren, ook internationaal uit. Zo kunt u bij ons terecht als u gaat verhuizen naar Portugal en bijvoorbeeld op zoek bent naar een:

Wij verhuizen regelmatig senioren. Onze verhuizers zijn betrokken en gaan voorzichtig om met uw inboedel.

Uw kantoormeubelen of andere zakelijke meubelstukken zijn bij onze verhuizers in goede handen.

De ervaring leert dat expats vaak op zoek zijn naar een fullservice verhuizing van een professioneel verhuisbedrijf dat de gehele verhuizing tot in de puntjes kan regelen. Holland Movers is dat verhuisbedrijf.

  • Auto verhuizen naar het buitenland

Wilt u ook uw auto verhuizen naar Portugal? Wij beschikken over een speciale aanhanger voor autotransport en motortransport.

Kosten emigratie Portugal

Uw emigratie naar Portugal voeren wij altijd uit voor een vooraf vastgestelde prijs. Vult u ons aanvraagformulier in, dan maakt uw persoonlijke accountmanager een afspraak met u om bij u langs te komen. Hij inventariseert dan uw inboedel en maakt een gedetailleerde berekening van de prijs waarvoor wij u verhuizen naar Portugal ten uitvoer kunnen brengen. Op het moment dat u akkoord gaat met deze prijs en uw handtekening onder de offerte zet, staan uw kosten voor emigratie naar Portugal vast.

Zij gingen u al voor: