Geregeld met Holland Movers:

Afleverservice

Afleverservice

Meubelen bestellen en in ontvangst nemen brengt vaak onaangenaam veel regelwerk en wachttijd met zich mee. Afleverbedrijven verwachten vaak dat u een gehele dag of een dagdeel thuisblijft om de bestelde meubelen in ontvangst te nemen.

De manier waarop de meubelen door bezorgbedrijven geleverd worden, laat ook vaak te wensen over. Bij het verhuizen van uw wasmachine wordt deze bijvoorbeeld bij u op de deurmat gezet, of een grote kast wordt gedemonteerd in de hal geplaatst, waarna de bezorger vertrekt en u met de rest van het werk laat zitten.

Onze afleverservice

Onze afleverservice maakt u het leven makkelijk. U laat uw meubelen eenvoudigweg bij ons bezorgen en eventueel tijdelijk opslaan. Vervolgens laat u ons de meubelen bezorgen bij u thuis of op uw bedrijf, op het door u gewenste tijdstip.

Wij vertellen u hieronder graag meer over onze handige afleverservice.

Voordelen van de Holland Movers afleverservice

Als u ervoor kiest uw meubelen door Holland Movers bij u te laten afleveren, dan biedt dit verschillende duidelijke voordelen ten opzichte van een reguliere bezorgservice. Wij lichten graag de belangrijkste voordelen van onze bezorgservice toe.

 • 7 dagen per week de mogelijkheid meubelen bij ons te laten leveren.

Uw meubelen kunt u 7 dagen per week bij ons laten leveren door de bezorgservice van de fabrikant of winkel. Wij nemen de meubelen voor u in ontvangst en slaan deze zo nodig op.

 • Wij leveren uw meubelen op het door u gewenste tijdstip.

Voor onze afleverservice hoeft u geen dagdeel of zelfs hele dag thuis te blijven. Onze afleverservice brengt uw meubelen langs op een dag en tijdstip waarop dit u uitkomt.

 • Mogelijkheid voor bezorgen buiten kantoortijden en in het weekend.

Hebt u doordeweeks geen tijd voor uw meubellevering? Het is voor ons geen enkel probleem uw meubelen in het weekend of buiten kantoortijden te bezorgen.

 • Gratis transport van uw meubelen bij verhuisliftservice.

Neemt u onze afleverservice af in combinatie met de verhuisliftservice? Dan betaalt u enkel de verhuisliftservice en krijgt u de afleverservice gratis.

Afleverservice voor het luxesegment

Uw meubelen zijn bij ons in goede handen. Onze services op het gebied van verhuizing, opslag en aflevering richten zich exclusief op het luxesegment.

Onze medewerkers zijn speciaal getraind op een discrete en uiterst voorzichtige omgang met uw dierbare bezittingen. Zij zijn gewend aan de smalle doorgangen en krappe trappenhuizen van bijvoorbeeld oude panden in Amsterdam, en weten hoe zij op verantwoorde wijze uw meubelen zo manoeuvreren dat zij veilig in de ruimte van bestemming aankomen.

Reguliere bezorgdiensten hebben vaak niet de expertise om uw meubelen te bezorgen tot in de door u gekozen ruimte. Met het oog op deze vaak gehoorde klacht is onze speciale afleverservice in het leven geroepen. Onze gespecialiseerde verhuizers rusten niet voordat zij uw meubelen veilig en efficiënt op de plaats van bestemming hebben afgeleverd, naar volle tevredenheid van u als klant.

Uw meubelen laten afleveren zonder zorgen

Laat uw meubelen bezorgen met de afleverservice van Holland Movers. Onze afleverservice werkt zeer eenvoudig en overzichtelijk en is er volledig op gericht u te ontzorgen. In enkele gemakkelijke stappen is uw meubel bij u thuis.

 1. Neemt u contact met ons op om ons te laten weten dat u gebruik wilt maken van de afleverservice. Wij weten dan dat wij een levering kunnen verwachten en houden hier rekening mee.
 2. U bestelt uw meubelen zoals u dit gewoonlijk doet, maar kiest er nu voor deze te laten afleveren op ons adres.
 3. Wij nemen de meubelen voor u in ontvangst en slaan deze zorgvuldig op.
 4. Vervolgens maakt u naar wens een afspraak voor een bezorgtijd. Wilt u uw meubelen in het weekend laten bezorgen, of in de avonduren? Ook bezorging buiten kantoortijden behoort tot de mogelijkheden.
 5. Onze bezorger belt bij u aan op de door u gewenste dag, op het door u gewenste tijdstip. U hoeft niet onnodig lang op de bezorger te wachten, maar hoeft slechts korte tijd thuis te zijn om de bezorgers binnen te laten.
 6. Ons bezorgpersoneel brengt de meubelen daar waar u deze wilt hebben. Het inzicht en de kunde van onze medewerkers zorgen ervoor dat manoeuvreren door kleine doorgangen of op steile trappen geen enkel probleem vormt.

Ook voor de zakelijke markt bieden wij een zakelijk meubeltransport aan. Bekijk op de desbetreffende pagina voor de mogelijkheden.

Kosten van de afleverservice

Een verdere ontzorgfactor van onze afleverservice is onze prijs: voor een zeer scherpe prijs worden uw nieuwe meubelstukken door de afleverservice van Holland Movers bij u bezorgd op een moment dat dit u uitkomt. De afleverservice bestaat uit:

 • Aannemen en opslag van uw meubelstuk(ken)
 • Transport en verhuislift
 • Eén verhuizer en liftbediener
 • Maximaal 2 uur werktijd

De brandstofkosten à €0,75 per kilometer zijn niet inbegrepen.

Extra diensten: opslagservice en montageservice

Extra diensten die een goede aanvulling zijn op onze afleverservice, zijn de opslagservice en de montageservice.

Opslagservice

Alle meubelstukken die wij voor u in ontvangst nemen, slaan wij voor u op in onze ruime opslag. Alle soorten meubelstukken zijn welkom, evenals witgoed: zowel een enkele wasmachine als een complete keuken kunt u gemakkelijk bij ons laten leveren.

Wij beschikken over gespecialiseerd personeel en logistieke machines om uw meubelstuk juist te kunnen uitladen en overladen.

Combineer onze afleverservice met onze verhuisservice

Laat u meubelen voor uw nieuwe huis bij ons afleveren, en maakt u ook van onze verhuisdiensten gebruik tijdens uw verhuizing naar uw nieuwe huis? Dan raden wij u aan onze verhuisdienst en onze afleverservice slim te combineren.

Op de dag van uw verhuizing laden wij dan allereerst de reeds bezorgde meubelen in. Vervolgens begeven wij ons naar uw oude woning en laden daar uw inboedel in. Uw nieuwe en reeds in gebruik zijnde meubelen worden vervolgens tegelijkertijd afgeleverd in uw nieuwe woning.

Indien het bestellen en bij ons laten leveren van uw nieuwe meubelen binnen redelijke tijd voor uw verhuizing plaatsvindt, brengt deze combinatieservice geen extra kosten met zich mee. Er wordt dan enkel wat extra werktijd gefactureerd die gebruikt wordt om uw nieuwe meubelen vanuit de opslag in te laden.

Montageservice

Worden uw meubelen gedemonteerd geleverd? Onze medewerkers zetten hun kunde graag in om uw meubel na aflevering op de gewenste plek voor u te monteren. Zo hebt u geen omkijken naar de levering van uw nieuwe meubel: u maakt bij ons een leveringsafspraak, zorgt dat u thuis bent op dit tijdstip en wij doen met genoegen de rest voor u.

Plan gelijk uw levering

Wenst u een zorgeloze aflevering van uw meubelen, op een door u vastgesteld tijdstip? Kiest u dan voor de afleverservice van Holland Movers, en wij leveren de goederen bij u thuis in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Overige verhuisservice van Holland Movers

Naast onze afleverservice helpen we u natuurlijk ook graag bij uw verhuizing. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we uw inboedel niet alleen snel maar ook zeer zorgvuldig verhuizen. Als exclusief verhuisbedrijf helpen we u dan ook graag met de verhuizing van locatie A naar locatie B.

De laatste jaren hebben wij veel verhuizingen mogen uitvoeren in, naar of uit de grote steden. Denk hierbij aan Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Holland Movers is in heel Nederland actief dus naast deze grote steden helpen we ook u graag verder als u elders in het land gaat verhuizen.

Zij gingen u al voor: