Op locatie:

Verhuisbedrijf Woerden

verhuizen met Holland Movers

De centrale ligging van Woerden in het Groene Hart van Holland maakt wonen in Woerden zeer aantrekkelijk. Verspreid over de wijken en naastgelegen dorpen als Harmelen, Kamerik en Zegveld wonen er inmiddels meer dan 50.000 inwoners in de Gemeente Woerden. Daarnaast is het prachtige oude centrum van Woerden van alle gemakken voorzien voor bezoekers, bewoners en recreanten.

Voor u het woonplezier van Woerden ervaren kan, staat er nog een verhuizing op de planning. Wat komt er allemaal kijken bij een verhuizing naar Woerden? Zijn er genoeg verhuisdozen ingekocht? Weet u in wat voor een wijk in Woerden u terecht gaat komen? Heeft u een sluitende planning gemaakt of is het een idee om een ervaren verhuisbedrijf in te schakelen?

Een verhuisbedrijf bij uw verhuizing in Woerden

Omdat u als aanstaande Woerdenaar het liefst zo min mogelijk verhuisstress ervaart ontzorgen wij u hierin het liefst van A tot Z.  Als verhuisbedrijf is Holland Movers al jaren actief binnen de verhuisbranche en onze missie is om uw verhuizing zo aangenaam mogelijk te maken. Als verhuisservice staan wij voor een verhuiservaring zonder omkijken voor de opdrachtgever.

Een ervaren verhuisbedrijf in regio Utrecht

De gemeente Utrecht kent geen verrassingen meer voor Holland Movers. Dankzij de jarenlange ervaring van onze verhuizers in de omgeving van Utrecht en Woerden, kennen wij de omgeving als geen ander. Met meer dan 80.000 succesvolle verhuizingen achter de rug, kunnen wij wel stellen dat geen enkele verhuizing hetzelfde is. Voor wie op eigen houtje gaat verhuizen, komt op zulke momenten in de kou te staan.


Holland Movers, verhuizers in Woerden

Kiezen voor onze verhuisservice in Woerden kent verschillende voordelen, zoals:

 • Verhuizing op maat. Voor iedere verhuizing wordt een plan gemaakt waarin uw wensen en behoeften centraal staan
 • Ervaren verhuisservice in het bovenste segment. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om uw inboedel veilig en zonder schade te verhuizen
 • Open en eerlijke communicatie.  Alles begint met een open en eerlijk gesprek. De manier van communiceren die voor u prettig is, werkt voor ons het beste. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. 
 • Meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van verhuizingen
 • Een verhuizing zonder in- en uitpakken of omkijken
 • Verhuizen zonder voorrijkosten

Uw verhuizing naar Woerden, dit moet u regelen:

De ené verhuisdienst is de andere niet. Het verschil in geleverde kwaliteit en service verschilt enorm. Voor Holland Movers is het uitgangspunt een verhuizing zonder omkijken voor u als opdrachtgever. Dat begint al bij het lezen van deze tekst want voor u gaat verhuizen naar Woerden en omstreken hebben wij al een aantal handige tips opgesomd om het verhuizen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. We zijn ook actief in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den Ijssel en Spijkenisse.

 • Geef uw verhuizing aan bij de Gemeente Woerden
  U kunt dit 4 weken voor uw verhuizing al doen via de online omgeving van Gemeente Woerden
 • Uw fiscale veranderingen doorgeven
  Zijn uw verhuiskosten aftrekbaar? Meer informatie
 • Is uw nieuwe woning al voorzien van gas, water en elektra. Zo niet, sluit deze dan af bij de leverancier.
 • Vraag een offerte op voor een volledig uitbestede verhuizing

Zij gingen u al voor: