For privates:

International moving

Internationaal verhuizen

Gaat u binnenkort internationaal verhuizen? En gaat u dan verhuizen buiten Europa of blijft u dichterbij? Bij uw internationale verhuizing is verhuisbedrijf Holland Movers u graag van dienst. Wij hebben al veel mensen verhuisd over de hele wereld.

Graag helpen wij u met het verhuizen van al uw kostbaarheden naar het buitenland. Wij vertellen u bijvoorbeeld welke douaneformaliteiten er geregeld moeten worden.

Onze persoonlijke aanpak in combinatie met de specifieke wensen van de klant van waaruit wij opereren, maakt ons een uitstekende partner voor uw internationale verhuizing.

Door een toename aan internationale verhuizingen naar Engeland, hebben wij de speciale Londen Express in het leven geroepen. Vele expats hebben al gebruik gemaakt van deze exclusieve service.

Naar Nederland

Moving from the Netherlands

Internationaal verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland, zult u in vele gevallen een schifting moeten maken van de eigendommen die mee verhuizen naar het buitenland en de eigendommen die moeten worden opgeslagen of achterblijven in Nederland. In vele gevallen wordt er gebruikt gemaakt van het verhuizen per zeecontainer. Waar ter wereld uw bestemming ook is, de container komt via schip of per vrachtwagen naar u toe. Holland Movers zorgt er graag voor dat uw eigendommen met zorg bij u aankomen in het land van bestemming.

Internationaal verhuizen per verhuiswagen
Wanneer u binnen Europa blijft is verhuizen per verhuiswagen een goede optie. Een verhuiswagen heeft doorgaans een capaciteit van twintig tot vijftig kubieke meter. Uiteraard is het mogelijk om meerdere verhuiswagens in te zetten voor uw internationale verhuizing.

Fullservice internationale verhuizingen

Als u verhuist met Holland Movers, hebt u een aantal zekerheden die u niet altijd terugvindt bij andere internationale verhuisbedrijven. Een voordeel van onze verhuisservice is onder andere:

Fullservice verhuizen naar het buitenland
Wilt u het zichzelf gemakkelijk maken, dan kunt u bij Holland Movers een fullservice verhuizing afnemen. Onze verhuizers zullen de gehele verhuizing naar het buitenland, tot in detail voor u regelen.

Als u bij Holland Movers een internationale verhuizing aanvraagt, zal een persoonlijke accountmanager bij u langs komen om met u kennis te maken. Samen met de accountmanager zal er een inschatting worden gemaakt over de omvang van uw verhuizing.

In summary:

A full-service international relocation includes the following components:

  • Inpakken, verpakken en uitpakken
  • Klaarmaken voor transport
  • Regelen van alle douaneformaliteiten
  • Korte en lange opslag van inboedel
  • Vervoer van uw auto of motor
  • Uw eigen verhuismanager

 

Wie wij hielpen verhuizen:

Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.