Heeft u binnenkort een verhuizing op de planning staan en gaat dit u niet in de koude kleren zitten? Dit is volkomen logisch. Een verhuizing kost veel werk en kan dan ook veel stress veroorzaken. In een korte tijd moet uw gehele inboedel verplaatst worden en staat uw woning op zijn kop. Holland Movers ondersteunt u graag bij het reduceren van deze stress als extra verhuishulp. Vele handen maken licht werk en met onze diensten helpen wij uw verhuizing nét een stukje makkelijker te maken.

Van verhuismateriaal tot een compleet uit handen genomen verhuizing: u bepaalt zelf hoeveel verhuishulp u in wilt schakelen. Hieronder lees je meer over de door ons aangeboden service en de keuzes die u kunt maken. Holland Movers is dé verhuishulp voor een stressvrije verhuizing.

Verhuishulp bij inpakken

Inpakken is passen en meten. Om de verhuizing vloeiend te laten verlopen, is het van belang dat dit op een logische manier gebeurt. Dit wil zeggen: niet alles door elkaar heen in dozen proppen, maar slim ordenen. Heeft u moeite met het vlot inpakken, beschermen of ordenen van uw spullen? Een inpakhulp kan al veel stress wegnemen bij een verhuizing. Zo hoeft u zich enkel bezig te houden met de daadwerkelijke verhuizing – het transporteren – van uw inboedel.

Bij het inpakken helpt onze verhuishulp u bij het beschermen, demonteren en verpakken van uw spullen. Hierdoor kunt u vertrouwen op een veilige en beschermde verhuizing, waarbij uw eigendom volledig in tact blijft. Bovendien weten wij dit door onze ruime ervaring op hoog tempo te doen. Zeker bij een grote inboedel is dit erg prettig, omdat dit u zelf veel tijd kan kosten. Een efficiënte inpakhulp dus, die de verhuizing soepel laat verlopen.

Zware meubels verhuizen

Houdt u het inpakken liever in eigen hand, maar kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij het tillen van uw meubels ? Holland Movers biedt u graag extra handen die u tijdens de verhuizing kunnen helpen.  Zo hoeft u dus enkel te denken aan het inpakken van de spullen en zorgen wij dat dit op een voorzichtige, maar snelle manier naar te verhuiswagens wordt getild. Of dit nu om dozen gaat of grote, zware meubels: onze verhuishulp staat voor u klaar. Wij zetten graag een team in om al uw spullen zo snel en discreet mogelijk uit uw huis te tillen, waardoor u binnen mum van tijd over kunt naar de nieuwe woning.

Als je vooral hulp nodig hebt bij moeilijk te vervoeren meubels of zware spullen, helpen wij u enkel met deze meubels. Onze verhuizers zijn getraind om zware meubels te tillen op een veilige manier te tillen. Zo hoef u uw rug dus niet in rare bochten te wringen, maar nemen wij dit voor u uit handen. Piano’s, een koelkast of andere grote zware meubels zijn voor onze verhuizers geen probleem. Zo hoeft u zich dus niet bezig te houden met het tillen van de zware meubels.

Vrijblijvend een prijsindicatie voor onze verhuishulp aanvragen

Overige verhuishulp

Naast het inpakken en verplaatsen van uw gehele inboedel, kunnen wij u ook helpen met het daadwerkelijk verhuizen van uw spullen. We hebben diverse verhuiswagens in ons wagenpark staan, die we graag voor uw stoep rijden. Heeft u geen inpak- of tilwerk nodig, maar enkel een verhuiswagen met chauffeur? Ook dit is mogelijk bij Holland Movers. Wij bieden het volgende aan:

Wordt het lastig om bepaalde meubels van de trap te verplaatsen doordat ze te zwaar of simpelweg te groot zijn? Dan kunt u deze met een verhuislift gemakkelijk verplaatsen. Wij helpen u de verhuislift te besturen met een eigen bestuurder, zodat zware meubels of enorm onhandige vormen snel en gemakkelijk uit huis verhuisd kunnen worden. Holland Movers is met name gespecialiseerd in verhuizing waarbij u volledig wordt ontzorgd en wij alle taken voor u op kunnen pakken. Hierbij regelen wij van A tot Z uw verhuizing en staan daarin voor een hoge kwaliteit vanuit een veilige verhuizing die efficiënt verloopt.

Uw verhuizing soepel laten verlopen

Kunt u wel wat extra verhuishulp gebruiken tijdens uw verhuizing? Holland Movers is uw professionele verhuispartner. Heeft u moeite met tillen of heeft u geen geschikte verhuisauto? Wij ondersteunen u graag waar nodig. We hebben een wagenpark met diverse verhuiswagens die we graag bij u voor rijden. Zo hoeft u niet meermaals heen en weer te rijden met uw eigen voertuig, maar houdt u het tempo erin.

Wij zetten ons maximaal in voor een snelle, discrete en voorspoedige verhuizing. Zo ervaart u zelf zo min mogelijk zorgen en kunt u genieten van uw nieuwe woning. Ook als u pas op het laatste moment beseft dat u wel een verhuishulp kunt gebruiken of uw eigen familie en vrienden tóch niet kunnen komen, is onze verhuisservice wel zo prettig. Daarnaast kan deze ook ingezet worden bij spoedklussen of last-minute aanvragen. Wij zetten graag een extra team voor u in. Vele handen maken licht werk en zeker tijdens een verhuizing geeft dit veel rust. We zijn onder andere actief als:

Ook buiten de randstad zoals in Hilversum, Bussum Laren, Almere en Haarlem kunt u gebruik maken van onze verhuishulp. Onze verhuisteams zijn in heel Nederland actief en helpen u graag bij een zorgeloze verhuizing. Staat uw plaatsnaam er niet tussen? Geen zorgen. Neem contact met ons op, dan kijken wij meteen wat we voor u kunnen betekenen

Vrijblijvend een prijsindicatie voor onze verhuishulp aanvragen

 

Full service verhuishulp d00r Holland Movers

Bij Holland Movers heeft u de mogelijkheid een full service verhuizing uit te laten voeren. Wij nemen dan uw verhuizing volledig uit handen en ontzorgen u daarmee van alle lasten die een verhuizing met zich meebrengt. Wanneer u enkel en alleen behoefte heeft aan een verhuislift of een verhuiswagen kunnen wij daarin u ook tegemoet komen. Welke verhuishulp u ook wilt inschakelen: Holland Movers helpt u graag bij een stressvrije en prettige verhuizing. Daarnaast weten wij uw verhuizing door onze ruime ervaring op hoog tempo uit te voeren, waardoor u binnen korte tijd volledig over bent naar uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, zodat wij de verhuishulp perfect laten aansluiten bij uw wensen. Daarnaast geven wij u graag een verwacht kostenplaatje, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Wenst u gebruik te maken van de excellente dienstverlening van Holland Movers? Treedt u dan met ons in contact. Wij staan voor u klaar!

Vrijblijvend een prijsindicatie voor onze verhuishulp aanvragen