Holland Movers biedt u verschillende verhuisdiensten aan: u kunt zowel voor uw particuliere verhuizing als voor uw zakelijke verhuizing bij ons terecht.

Tijdens of rond een verhuizing kan het wenselijk en praktisch zijn een gedeelte van uw bezittingen in de tijdelijke opslag onder te brengen.

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden qua opslag die Holland Movers u biedt.

Vrijblijvend een prijsindicatie voor tijdelijke opslag aanvragen

Wij bieden maatwerkoplossingen in opslag

Vraagt u bij ons opslag aan, dan kijken wij samen met u naar de manier van opslaan die bij uw situatie past. Hierbij staan vragen centraal als:

  • Hoe lang wilt u uw bezittingen opslaan?

Hebt u slechts voor enkele dagen een opslagadres nodig, zoals tijdens een verhuizing waarbij niet alle meubelen tegelijkertijd kunnen worden overgebracht? Of wilt u uw bezittingen langer in de opslag stallen, bijvoorbeeld wanneer u als expat een gemeubileerde woning huurt en uw eigen meubelen tijdens uw buitenlandverblijf veilig wilt onderbrengen? U kunt bij ons terecht voor zowel kort- als langdurige opslag. Op die manier kunnen wij u altijd een geschikte oplossing bieden.

  • Wilt u ten allen tijden toegang hebben tot uw bezittingen?

Heeft u (tijdelijk) geen plek voor bepaalde eigendommen, maar hebt u deze wel met enige regelmaat nodig? Zoals bijvoorbeeld bij opslag van een auto of fiets? Geef dit dan gerust bij ons aan. Wij zorgen dan dat uw opgeslagen goederen bereikbaar worden opgeslagen en voor u toegankelijk zijn op ieder tijdstip.

  • Welke omvang hebben de eigendommen die u op wilt slaan?

Afhankelijk van de grootte van uw opslagvragen bieden wij u een gepaste oplossing aan. Bent u op zoek naar opslag voor enkele seizoensgebonden artikelen, zoals wintersport- of golfaccessoires, of juist voor zeer grote voorwerpen, zoals een complete keuken? Neemt u gerust contact met ons op voor deskundig advies over uw opslagvraagstuk.

  • Hebt u speciale wensen met betrekking tot de opslag van uw eigendommen?

Een van de belangrijkste kernwaarden van Holland Movers is om de wensen van u als klant centraal te stellen. Uw opslagwensen zijn dan ook doorslaggevend in het bepalen van de opslagmethode die bij uw bezittingen passen. Hebt u speciale wensen? Laat het ons weten!

Vrijblijvend een prijsindicatie voor opslag aanvragen

Voordelen van tijdelijke opslag bij Holland Movers

Kiest u voor opslag bij Holland Movers? Dan staan wij in voor een uitstekende service en een opslagmogelijkheid die precies bij uw wensen aansluit. De voordelen waarvan u altijd profiteert bij ons:

  • Opslag bij Holland Movers is altijd maatwerk

Uw wensen staan centraal; wij passen ons opslagaanbod aan, op basis van uw wensen:

  • Opslag is inclusief veilig transport van en naar de opslag door ervaren verhuizers
  • Opslag is altijd voorzien van bewakingscamera’s
  • U hebt altijd toegang tot de opslag

Maak uw wensen omtrent toegankelijkheid van uw opgeslagen goederen kenbaar, en wij zorgen dat u toegang hebt op momenten dat u dat wenst.

  • Uw opgeslagen bezittingen zijn verzekerd

De goederen in onze opslag zijn automatisch verzekerd. Zo kunt u uw bezittingen met een gerust hart bij ons onderbrengen.

Tijdelijke opslag voor het luxesegment

Ons gehele dienstenaanbod richt zich op het luxesegment. Wij hebben veel kennis van deze markt en weten door onze ervaring precies waar de verhuispijnpunten liggen van klanten in het luxesegment. Kwaliteit en veiligheid staan daarom bij ons hoog in het vaandel.

Holland Movers biedt verhuis-, vervoers- en opslagoplossingen op maat waar andere verhuisbedrijven het vaak laten afweten.

Bent u op zoek naar een plek waar u uw meubelen of andere kostbare bezittingen tijdelijk veilig kunt opslaan? Wij denken met u mee en bieden u een opslagmogelijkheid die bij u en uw kostbaarheden past.

Uw meubelen opgeslagen zonder zorgen

Uit ervaring weten wij dat het niet altijd gemakkelijk is om kostbaarheden waaraan u gehecht bent en die voor u van onschatbare waarde zijn, achter te laten in een opslag.

Onze medewerkers doen er alles aan om de opslag geheel naar uw wens te maken. Veiligheid, zorgvuldigheid en voorzorg staan hierin centraal. Daarbij maakt het niet uit of u in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht woont, u kunt altijd bij ons terecht. Het is ook mogelijk een tijdelijke opslag te gebruiken bij een verhuizing naar het buitenland naar België of zelfs overzees naar Canada . Het is daarna mogelijk uw spullen per container via schip of vrachtwagen op een later moment op te laten sturen.

De objecten die u bij ons in opslag plaatst, worden uit voorzorg op zorgvuldige wijze verpakt.  Afhankelijk van de aard van de objecten die u wilt opslaan, kunnen deze bijvoorbeeld worden verpakt in containers of kisten. Dit biedt een robuuste beschermlaag om uw kostbaarheden heen.

Tarieven op maat

Ons opslagaanbod is altijd voor u en uw bezittingen op maat gemaakt. De prijsstelling voor onze opslag is dan ook altijd maatwerk. Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om uw opslagmogelijkheden te bespreken. Op die manier geven wij u inzicht in de prijs van uw opslag.

Vrijblijvend een prijsindicatie voor tijdelijke opslag aanvragen

Opslag op maat voor uw kostbaarheden

Wilt u uw meubelen of andere bezittingen voor kortere of langere tijd veilig en verzekerd opslaan? Holland Movers biedt u opslag op maat. Neemt u contact met ons op via onze contactpagina of vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt bij ons ook gebruik maken van onze afleverservice, bekijk onze mogelijkheden.

Andere verhuisservices van Holland Movers

Wanneer u na de tijdelijke opslag verhuist, bent u bij Holland Movers aan het juiste adres. Wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes en gaan zorgvuldig met uw bezittingen om. Wij maken onderscheid in verschillende soorten verhuizingen zoals bijvoorbeeld een seniorenverhuizing, waardoor u altijd een verhuizing op maat geboden wordt.