Waar wij voor staan?

Wij zetten ons ervoor in om u een zorgeloze en stressvrije verhuizing te bezorgen. Verhuizen is voor de meeste mensen een zeer stressvolle aangelegenheid. Het kan gecompliceerd zijn het overzicht te bewaren in een verhuissituatie waarin alle zaken door elkaar lijken te lopen en er zeer veel geregeld dient te worden.

Holland Movers biedt uitkomst. Zoekt u een betrouwbare verhuispartner aan wie u uw verhuizing compleet uit handen kunt geven, in het volste vertrouwen dat uw verhuizing volgens uw wensen verloopt? Neemt u gerust contact met ons op, wij leggen u graag uit hoe wij ook uw verhuizing met de grootst mogelijke zorg kunnen uitvoeren.

De 10 zekerheden die Holland Movers biedt

Wie kiest voor Holland Movers, wil verhuizen zonder zorgen, hecht waarde aan zekerheid en is op zoek naar expertise. Onze 10 zekerheden geven een duidelijk beeld van de waarden waar wij voor staan.

Dezelfde dag reactie

Neemt u contact met ons op met een vraag of een offerteaanvraag, dan garanderen wij u dat wij u dezelfde dag van een antwoord voorzien.

Fullservice verhuizingen tegen vaste prijzen

Na uw contactaanvraag volgt, indien u wenst, een bezichtiging. Uw persoonlijke accountmanager stelt aan de hand van dit bezoek aan u een offerte op. De door u geaccordeerde offerte is bindend: eventuele onvoorziene omstandigheden of belemmeringen die tijdens de verhuiswerkzaamheden plaatsvinden, hebben geen weerslag op de prijs.

Geen verrassingen achteraf

Door de bindende offertes bent u er te allen tijde van verzekerd dat u naderhand niet voor nare verrassingen komt te staan.

Wij komen altijd op tijd opdagen

Afspraak is afspraak. Wij dragen zorg voor een gestructureerd verloop van uw verhuizing en maken hiervoor van tevoren een gedetailleerde planning. Deze planning combineert uw wensen met de kennis en expertise van onze ervaren verhuismedewerkers. Een goed begin is het halve werk: wij staan daarom op de afgesproken tijd bij u op de stoep om uw verhuizing geheel volgens planning in goede banen te kunnen leiden.

Uw verhuizing is verzekerd

Wij streven naar perfectie en doen er dan ook alles aan om uw verhuizing zo te coördineren dat alles exact volgens plan verloopt. Mochten er echter onverhoopt toch onregelmatigheden optreden, dan is uw gehele inboedel bij ons automatisch verzekerd tijdens het verhuisproces. Deze verzekering is een service die onlosmakelijk verbonden is met de verschillende verhuisdiensten die Holland Movers biedt.

Correcte verhuizers die meerdere talen beheersen

Indien u naar of vanuit het buitenland verhuist, kan een taalbarrière negatieve invloed hebben op de uit te voeren werkzaamheden. De verhuismedewerkers van Holland Movers die u tot uw beschikking hebt, zijn perfect op uw verhuizing afgestemd. Dit uit zich onder andere in het feit dat zij hoogopgeleid zijn en meerdere talen spreken. Zo bent u ervan verzekerd dat uw verhuizing geen nadelige gevolgen ondervindt van een taalbarrière.

Spoedverhuizing? Binnen 24 uur geregeld

Ook voor spoedverhuizingen staat Holland Movers graag voor u klaar. Wilt of moet u snel verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf met ervaring in spoedverhuizingen? Holland Movers weet precies hoe een spoedverhuizing zo adequaat en efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden en neemt u graag het werk uit handen.

Duidelijke planning

Onze gedetailleerde planning omvat het beste van twee werelden. Wij combineren in onze planning en plan van aanpak uw verhuiswensen en vullen die aan met onze kennis van en expertise op het gebied van verhuismogelijkheden. Onze ervaringen als verhuisbedrijf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht maken de planning compleet.