Op zoek naar een verhuislift in regio Amsterdam? Tijdens een verhuizing is een verhuislift een belangrijk onderdeel om uw verhuizing de veiligheid te bewaren en bovendien tijd te besparen. Zorg ervoor dat al uw gehele inboedel op een nette en veilige manier wordt verhuisd.

Waarom een verhuislift huren bij Holland Movers?

Kiest u ervoor een verhuislift te huren bij Holland Movers, dan biedt dit u de volgende voordelen:

  • Wij zijn niet alleen in Amsterdam actief, ook in plaatsen als Den Haag, Rotterdam en Utrecht kunt u terecht voor een verhuislift
  • Er is altijd een verhuizer beschikbaar die de verhuislift voor u kan bedienen
  • Onze tarieven zijn helder en vooraf bekend, u staat nooit voor verrassingen
  • U kunt bij ons eenvoudig uw huur van de verhuislift uitbreiden met aanvullende diensten

Kosten verhuislift huren

De kosten voor het huren van een verhuislift in Amsterdam zijn €80,-  per uur. Hier zit altijd een bediener van de huurlift bij inbegrepen. De maximale prijs voor het huren van een verhuurlift voor een dag zijn €300,-. De bediener van de lift zal uw inboedel op een vakkundige en veilige manier verplaatsen, zodat u geen schade op uw spullen heeft.

Bij ons kun je het huren van een verhuislift los bestellen, zonder dat u uw verhuizing door ons laat uitvoeren of als onderdeel van een complete fullservice verhuizing door Holland Movers. Laat ons eenvoudigweg weten waar uw voorkeur ligt. Wij kunnen beiden voor u regelen.

Direct uw verhuislift huren

Voor meer informatie over onze liften of om direct een lift te huren kunt u contact opnemen via ons contactformulier of per e-mail of telefonisch.

Naar het online aanvraagformulier