U waagt de sprong en verhuist voor uw werk naar het buitenland. Dit brengt een aanzienlijke hoeveelheid regelwerk en onzekerheid met zich mee. U loopt rond met verschillende vragen: waarin verschilt een internationale verhuizing van een verhuizing in eigen land? Hoe vind ik een woning in het land van bestemming? Wat neem ik mee naar mijn nieuwe thuis, wat laat ik achter?

Wij hebben al veel expat verhuizingen mogen begeleiden en hebben van dichtbij gezien hoeveel onzekerheid een dergelijke verhuizing met zich kan meebrengen. De verhuizing zelf is vaak een van de grootste pijnpunten.

Dit hoeft echter niet het geval te zijn: een gerenommeerde verhuisservice die ervaren is in expat verhuizingen kan u alle zorgen omtrent uw verhuizing ontnemen en u hiervoor in de plaats de zekerheid geven dat uw verhuizing tot in de details geregeld is.

*This page is also available in English, you can switch language in the top right corner of the language

Binnen een enkel ogenblik een prijsindicatie

Expat verhuizing door Holland Movers

Holland Movers is graag die partij. Onze jarenlange ervaring in internationale verhuizingen zorgt dat wij ook uw emigratie optimaal kunnen begeleiden. Bij Holland Movers staan uw wensen centraal: u verhuist op uw manier.

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuispartner om u bij te staan tijdens uw expat verhuizing binnen Europa? Leest u dan verder en zie hoe wij u kunnen helpen bij uw expat verhuizing.

Voordelen van emigreren met hulp van Holland Movers

Wij geven u een kort overzicht van de grootste voordelen van een door Holland Movers uitgevoerde expat verhuizing. Vervolgens lichten wij deze voordelen graag voor u toe.

  • Uw verhuiswensen zijn ons belangrijkste uitgangspunt.
  • Wij hebben uitgebreide ervaring met internationale verhuizingen.
  • Vertrek op korte termijn is geen probleem.
  • Wij bieden een vaste prijsofferte, dus geen verrassingen naderhand.

Relocation services met uw wensen als uitgangspunt

Wij vinden het vanzelfsprekend dat uw verhuizing volgens uw wensen verloopt. Om dit te kunnen realiseren, nemen wij aan het begin van het verhuisproces altijd de tijd om uw wensen door te nemen en om duidelijke afspraken te maken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat u van Holland Movers kunt verwachten.

Uw persoonlijke accountmanager staat tot uw beschikking. Hij is volledig op de hoogte van alle informatie en wensen omtrent uw verhuizing. Hij bundelt uw kennis met de verhuiservaring van Holland Movers. Dit resulteert in een professionele verhuizing waaraan uw wensen en onze expertise ten grondslag liggen.

Ervaring met internationale verhuizingen

Als internationaal ingesteld verhuisbedrijf hebben wij in de loop der jaren contact gelegd en onderhouden met veel partners in het buitenland. Met de hulp van deze partners kunnen wij u een optimaal gestroomlijnde expat verhuizing aanbieden.

Naast een uitgebreid netwerk van capabele, plaatselijke verhuispartners bieden wij u ook verhuismedewerkers die de voor uw verhuizing benodigde taal of talen machtig zijn. Goede communicatie is tijdens elk samenwerkingsproces belangrijk en wij hechten dan ook juist in internationale situaties belang aan duidelijke communicatie. Wij selecteren onze verhuismedewerkers dus altijd zorgvuldig voor elke verhuisopdracht, zodat u er zeker van kunt zijn dat de voor u uitgekozen verhuizers het Frans, Duits of Engels machtig zijn indien dit benodigd is.

Vrijblijvend prijsindicatie aanvragen voor uw verhuizing

Op korte termijn vertrekken? Geen probleem

Bent u genoodzaakt om op (zeer) korte termijn naar het buitenland te vertrekken? Onze werkwijze is perfect afgestemd op expats met haast. Wij hebben ruime ervaring in spoedverhuizingen. Ons grote team en onze flexibele instelling maken het mogelijk in korte tijd een (internationale) verhuizing te organiseren die afgestemd is op uw wensen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw aanstaande expat verhuizing? Wij staan u graag te woord en zijn in staat het voorbereidingsproces direct in gang te zetten nadat u contact met ons hebt opgenomen.

Geen verrassingen naderhand

Onze vasteprijsoffertes bieden u de garantie dat eventuele onvoorziene omstandigheden tijdens uw emigratie geen invloed hebben op de overeengekomen prijs. U weet dus altijd vooraf precies waar u aan toe bent en komt naderhand niet voor vervelende verrassingen te staan.

Expat verhuizingen in het luxesegment

Holland Movers biedt verschillende verhuisdiensten aan binnen Nederland en Europa en richt zich hierin exclusief op het luxesegment. Onze ervaring binnen het luxesegment hebben wij opgedaan met de verhuizing van bijvoorbeeld grote grachtenpanden en villa’s, expat verhuizingen en complexe zakelijke verhuizingen.

Wij begrijpen als geen ander dat discretie een zeldzaamheid is binnen de verhuiswereld. Bij Holland Movers staat discretie hoog in het vaandel. Onze medewerkers zullen zich te allen tijde, zowel voor, tijdens als na uw verhuizing, integer gedragen en professioneel opstellen. Wij verhuizen binnen Nederland in de randstad (Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) als ook in de regio in Bussum, Hilversum en Haarlem.

Vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen voor expat verhuizing?

Zonder zorgen naar het buitenland

De hoeveelheid werk en voorbereiding die de gemiddelde verhuizing kost, is vaak al moeilijk te overzien. Dit geldt des te meer voor een internationale verhuizing. Doordat bijvoorbeeld het vervoerproces zich vaak onderscheidt van dat van een nationale verhuizing, dienen uw bezittingen ook anders verpakt te worden.

In deze en andere zaken staat Holland Movers u graag terzijde. Ons doel is om u een goede verhuiservaring te bezorgen. Of u nu van Rotterdam naar Londen verhuist of van Amsterdam naar Barcelona: uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Uw dierbare bezittingen worden voorzichtig behandeld, adequaat verpakt en met kennis van zaken in- en uitgeladen.

Onze prijsstelling is altijd transparant: de offerte die u van tevoren ontvangt, is niet slechts een indicatie van de uiteindelijke prijs, maar is bindend. Zo weet u van tevoren precies hoe de financiële kant van uw expat verhuizing eruitziet.

Uw zorgenvrije expat verhuizing met Holland Movers

Gaat u graag in zee met een verhuispartij die uw expat verhuizing tot in de puntjes voor u kan arrangeren en u compleet kan ontzorgen? Kies voor een zorgenvrije en gerenommeerde internationale verhuisservice van Holland Movers. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en werkwijze, wij staan u graag te woord.

Binnen een enkel ogenblik een prijsindicatie