Uitdagende projecten: dressoir verhuizen

 

Verhuizing bij luxe woning

Als u gaat verhuizen wilt u misschien veel bezittingen zelf verhuizen. De meeste bezittingen lenen zich hier ook voor. Denk bijvoorbeeld aan uw interieur accessoires, het bestek en ook de eetkamerstoelen kunnen gemakkelijk verhuisd worden. Tegelijkertijd zijn er misschien een aantal lastige objecten die u hoofdpijn bezorgen als u nadenkt over de verhuizing. Naast de koelkast en wasmachine kan dat een dressoirkast zijn. Dit zijn vaak zware en logge kasten en daarmee lastig te verhuizen, zeker wanneer de dressoirkast op een hoger gelegen verdieping staat. Bovendien heeft u best veel ruimte in een karretje of vrachtwagen nodig om de dressoirkast te verhuizen. Op deze pagina vindt u daarom wat tips om een dressoirkast te verhuizen.

Uw wensen voorop tijdens de verhuizing

Holland Movers bedient graag klanten op de wijze waarop zij dat wensen. Wij stellen uw wensen voorop in de diensten die wij leveren. Vooraf komt een van onze medewerkers graag bij u langs om uw wensen voor de verhuisproces door te spreken.

Veilig en toegankelijk verhuizen

Het is zowel voor u als voor ons als verhuisbedrijf fijn om te werken met een goede en haalbare planning. Het maken van een dergelijke planning behoort tot onze expertise. Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere particuliere verhuizingen. Door deze ervaring kunnen wij uitermate goed inschatten wat de organisatorische mogelijkheden zijn tijdens het verhuizen van uw bezittingen.

Met behulp van een realistische planning weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Mocht u toch tussentijds vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke verhuishulp.

  • Geen voorrijkosten door heel NL
  • Volledig ontzorgd verhuizen
  • Servicegericht: van A-Z geregeld
  • Voor iedere verhuisbehoefte een bewezen plan

Uw dressoirkast zelf verhuizen

Als u uw dressoirkast zelf wilt verhuizen dan is het allereerst belangrijk dat u een karretje of verhuiswagen tot uw beschikking heeft met voldoende ruimte. Zonder dit vervoersmiddel wordt het lastig om de dressoirkast succesvol van A naar B te verhuizen. Als u het vervoer geregeld heeft dan is het belangrijk om de kastjes van de dressoirkast dicht te plakken zodat er tijdens het verhuizen geen deurtjes klapperen. Ook is het belangrijk dat u altijd met drie personen bent om de dressoirkast te verhuizen, twee mensen om te dragen en één om te controleren of het pad vrij is en om instructies te geven. Wanneer de dressoirkast van een hogere verdieping verhuisd moet worden en u geen verhuislift heeft, meet dan eerst of de dressoirkast door het trapgat kan. Anders zit je vast. Als laatste tip willen we u meegeven dat het goed is om de hoeken van de kastjes af te plakken met karton of een ander materiaal dat bescherming biedt tegen stoten en krassen.

Dressoirkasten laten verhuizen

Veel makkelijker is het om de dressoirkast te laten verhuizen. Holland Movers verhuist dagelijks meerdere huishoudens door heel Nederland. Als premium verhuisbedrijf verhuizen we dan ook veel dressoirkasten en andere lastige objecten. Veel van onze klanten verhuizen zelf hun kleinere bezittingen waarna wij de meubels verhuizen die erg lastig te verhuizen zijn zoals:

  • Tweepersoonsbedden
  • Piano’s
  • Wasmachines’s
  • Bankstellen

Het verhuizen van een dressoirkast is in de meeste gevallen dan ook een koud kunstje voor de verhuizers van Holland Movers. De verhuizers hebben al het materieel binnen handbereik en kunnen dus ook gemakkelijk uw verhuizing in orde maken als u woont op een hoger gelegen verdieping.

Direct een kostenindicatie

We kunnen ons voorstellen dat de kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf een drempel zijn om een verhuisbedrijf in te schakelen. Bij Holland Movers bieden we daarom betrouwbare verhuizingen aan in heel west-Europa. Bent u benieuwd hoe veilig we uw dressoirkast kunnen verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het verhuizen van alleen de kast of voor het verhuizen van al uw lastig te verhuizen objecten!

b

Via het formulier neemt u contact met ons op.

Na het indienen nemen wij contact met u op.

U

Wij nemen de gegevens nauwkeurig door.

U ontvangt een prijs opgave op maat van ons.

Ervaren verhuisservice voor particuliere verhuizing

Bij Holland Movers bent u verzekerd van de hoogste service. Wij helpen u graag met de verhuizing van den Bosch naar Amsterdam of van Amersfoort naar Breda. U profiteert daarbij van een gespecialiseerd en betrouwbare verhuizer voor particulieren. Daarbij betaald u geen voorrijkosten doordat wij landelijk opereren.

Lees hier meer over wat u allemaal moet regelen bij een verhuizing.

“Ruim 20.000 dossiers van 7 jaar advocatuur opgeslagen met Holland Movers. Super tevreden mee! “

Janine van den Brink

Flexibel verhuizen met een betrouwbare verhuizer

Wij zijn volledig gericht op het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Doordat wij al vele particuliere verhuizingen door heel Nederland (en internationaal) mogelijk hebben gemaakt, weten wij goed wat er nodig is om op een veilige manier te verhuizen. Daarbij zijn wij flexibel en kunt u vooraf goed zicht krijgen omtrent de kosten van uw verhuizing.

Zij gingen u al voor: