Tips van Holland Movers

Verhuizing doorgeven aan de gemeente Den Haag

verhuizen met Holland Movers

Als je net gescheiden bent, komt er veel op je af. Zo zal minimaal één van de ex-partners moeten verhuizen, of misschien wel beide ex-partners. De inboedel moet verdeeld worden en wellicht zijn er ook kinderen in het spel? Hierdoor kan de verhuizing onverwacht complex worden. Het is daarom extra belangrijk om goed voorbereid aan de slag te gaan!

Als u wilt verhuizen en de kinderen wilt meenemen dan zult u allereerst toestemming moeten vragen aan uw ex-partner en goede afspraken hierover moeten maken. Geeft hij of zij geen toestemming? Dan zult u het aan de rechter moeten voorleggen. Deze zal de beslissing dan voor u nemen. Zoek dit tijdig uit, zodat u geen vertraging oploopt tijdens uw verhuizing.

Daarnaast zal de inboedel over twee verschillende huizen moeten worden verdeeld. Wellicht verhuizen beide ex-partners naar een nieuw huis, waardoor de verhuizing tussen drie woningen plaatsvindt, in plaats van tussen twee huizen. Dit vraagt om iets meer efficiëntie tijdens het gehele verhuisproces. Schakel hiervoor dus een goed en ervaren verhuisbedrijf uit de buurt in.