Op locatie:

Verhuisbedrijf Beverwijk

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Beverwijk? Dan is Holland Movers de partij die u zoekt! Met ons verhuisbedrijf Beverwijk ontlasten wij u van al uw zorgen en stress. Met tientallen jaren aan ervaring en meer dan 80.000 verhuizingen in het luxe segment denken wij nét een stapje verder, waardoor u zonder enige zorgen zo in uw nieuwe woning zit met al uw inboedel. Bij ons kunt u vertrouwen op een nauwe samenwerking waarbij uw wensen centraal staan.

Heeft u hulp nodig rondom uw verhuizing? Wij helpen u graag! Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

  Elke verhuizing is anders, zo ook die van u!

  Elke verhuizing is anders en uniek. Daarom passen wij ons aan aan de situatie en staat maatwerk bij ons voorop. Door geen standaard plan van aanpak te hanteren maar goed te luisteren naar uw wensen, spelen wij nauw in op uw behoeftes en passen wij ons verhuisplan hierop aan. Bij ons weet u vooraf al waar u aan toe bent en staat u achteraf geen verrassingen te wachten. Een eerlijke communicatie is bij ons dan ook erg belangrijk.

   Onze diensten als u verhuist naar Beverwijk

   Holland Movers op brug

   Bent u op zoek naar een verhuisservice die werkzaam is in Beverwijk? Dan is Holland Movers de verhuisservice die u nodig heeft. Wij werken vanuit Amsterdam in Beverwijk en in de samenwerkingsregio Ijmond. Een ieder kent Beverwijk van zijn Bazaar, maar de gemeente kent meer dan alleen dat. Bekijk eens het Koersdocument dat de gemeente Beverwijk opstelde in 2021 om te zien waar de gemeente graag naartoe zou willen. 

   Wij bieden verschillende services aan, waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Wij nemen u graag mee in de mogelijkheden:

   Bekijkt u het rijtje en mist u een dienst? Schroom dan niet om contact op te nemen, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen!

    "Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

    Ron Beuling

    Waarom u kiest voor Holland Movers!

    • Dezelfde dag reactie. Zodra u contact met ons opneemt krijgt u binnen dezelfde dag nog een reactie zodat we snel kunnen schakelen met u over uw verhuizing
    • Wij staan altijd voor u klaar. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en 364 dagen per jaar. Of u nou het liefst ’s avonds of in het weekend verhuist. Bij ons kiest u het verhuismoment. Bij ons staan uw wensen centraal en schikken wij naar uw agenda.
    • Full service verhuizingen tegen vaste prijzen. Samen kijken wij naar de omvang van uw verhuizing. Op basis daarvan krijgt u een op maat gemaakte offerte. U kunt ervoor kiezen om deze prijs vast te laten zetten, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.
    • Wij komen altijd op tijd opdagen. Zodra wij met u een afspraak maken komen wij die altijd na. Zo weet u zeker dat u met een betrouwbare partij in zee gaat.
    • Uw verhuizing is verzekerd. Bij verhuisbedrijf Beverwijk bent u verzekerd tijdens de verhuizing. Wij snappen dat uw eigendommen van kostbare waarde zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat ze met voldoende discretie worden vervoerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade.
    • Professionele verhuizers die meerdere talen spreken. Wij vinden het belangrijk dat u volledig ontzorgd wordt tijdens uw verhuizing. Of u nou naar Beverwijk verhuist of van Beverwijk naar het buitenland? Onze verhuizers zijn getraind om uw verhuizing in goede banen te leiden. U kunt vertrouwen op een excellente service. Verhuist u naar het buitenland? Ook daar kunnen wij u bij ondersteunen. Onze verhuizers beheersen namelijk meerdere talen.
    • Bij een spoedverhuizing staan wij voor u klaar. Een verhuizing op zich vergt al veel energie, laat staan een spoedverhuizing. Wij staan voor u klaar en zorgen dat binnen 24 uur alles is geregeld.
    • Duidelijke planning. Wij zorgen dat u precies weet wat te doen staat en hoelang de verhuizing in beslag gaat nemen. Samen met u bespreken wij hoe we de verhuizing inplannen en of we dit op een of meerdere dagen doen. Wij houden ons dan ook strak aan deze planning zodat u hier rekening mee kan houden en niet voor verrassingen komt te staan.

    Kosten voor uw verhuizing van of naar Beverwijk

    Op de vraag ‘hoeveel kost een verhuizing met verhuisbedrijf Beverwijk?’ is niet één standaard antwoord. De kosten hangen namelijk af van diverse zaken. Iedereen is uniek, zo ook een woning en een verhuizing. Een verhuizing bevat dan ook maatwerk waardoor de prijs voor ieder kan verifiëren. Kiest u voor een full service verhuizing? Verhuist u met spoed of zelfs naar het buitenland? Dit zijn allemaal dingen die invloed hebben op de prijs.

    Wij maken vooraf met u een afspraak om de kosten te bepalen. Een accountmanager komt dan bij uw woning langs om de volledige inboedel te bekijken en vast te stellen hoeveel het ongeveer gaat kosten. Hierbij wordt alles meegenomen zoals hoeveel spullen, grootte van de meubels en hoelang het duurt om bij uw nieuwe woning te komen. De accountmanager maakt dan een nauwkeurig kostenplaatje. De prijs van de volledige verhuizing, wordt dan vooraf afgesproken zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

    Verhuizen buiten de gemeente Beverwijkverhuiswagen holland movers

    Holland Movers kent als verhuizer in de gemeente Beverwijk alle ins en outs van deze gemeente. Naast verhuizingen in de provincie Noord-Holland (vanuit onze standplaats Amsterdam), verhuizen wij naar bijvoorbeeld Haarlem of Den Helder.

    Daarnaast zijn wij ook actief in bijvoorbeeld Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam. Zelfs internationale verhuizingen hebben wij al succesvol weten uit te voeren. 

     

    Zij gingen u al voor: