Reële prijsinschatting, geen verrassingen achteraf

Verhuisbedrijf Eemnes en omstreken

Verhuizen

Verhuizen in ’t Gooi.

Verhuist u binnen Eemnes, een andere plek in Utrecht, ’t Gooi of toch daarbuiten? Kiest u daarbij graag voor gemak in deze stressvolle tijd?

Wij ontzorgen u graag in het gehele proces zodat de dag van verhuizing zorgvuldig, efficiënt en soepel verloopt. Één bedrijf die alle aansprakelijkheid heeft over uw verhuizing

Uw wensen voorop tijdens de verhuizing

Holland Movers bedient klanten graag op de wijze waarop zij dat wensen. Wij stellen uw wensen voorop in de diensten die wij leveren. Vooraf komt één van onze medewerkers graag bij u langs om uw wensen voor de verhuisproces door te spreken.

Helpende handen tijdens het verhuizen

Onze manier van werken kenmerkt zich door flexibiliteit. Deze flexibiliteit is onmisbaar om één van onze grootste kernwaarden te kunnen waarborgen: de wens van u als klant staat altijd centraal tijdens uw verhuizing.

 • Dé verhuizer voor het luxe segment
 • Ontzorgd verhuizen zonder voorrijkosten
 • Persoonlijk verhuis advies

Meer dan 10 jaar verhuiservaring

R

Particulier en zakelijke verhuizingen

Klanten geven ons gemiddeld een

Eigen verhuiswagen met veilig materiaal

De streek Eemnes

Gelegen in Utrecht en vaak meegenomen in de streek ’t Gooi is het dorp en de gemeente Eemnes. Het ligt in de streek Eemland, dit is een streek liggend aan de rivier de Eem. Er wonen ongeveer 10.000 mensen in Eemnes. Binnen het dorp bestaat een verdeling, Eemnes-Binnen en Eemnes-Buiten.

Zij werken op een intensieve manier samen met gemeenten Blaricum en Laren. Samen zorgen zij voor de gezamenlijke dienstverlening en het beleid van de gemeenten.

Zij gingen u al voor:

Elke verhuizing is anders en er zijn verschillende type verhuizingen. Holland Movers helpt u met uw verhuizing zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe huis. Hieronder een aantal type verhuizingen waar wij u bij kunnen helpen:

 • Zakelijke verhuizingen
  • Verhuizingen binnen het pand of naar een ander pand. Holland Movers zorgt dat alle spullen veilig worden getransporteerd op een geordende manier. Wanneer de werkplekken vooraf worden voorbereid voor verhuizing kunt u binnen één dag al verhuizen.
 • Senioren verhuizingen
  • Het is voor ouderen vaak niet zo makkelijk meer om zware spullen te verplaatsen. De verhuizers van Holland Movers zijn goed opgeleid in seniorenverhuizingen en weten dat dit veel emotie met zich mee kan brengen.
 • Internationale verhuizingen
  • Een internationale verhuizing zorgt voor veel dingen die geregeld moeten worden. Welke douaneformaliteiten moeten er ingevuld worden? Ook hier kunnen wij u bij helpen. De verhuizers spreken meerdere talen en weten precies wat er nodig is.
 • Spoedverhuizingen
  • Geen tijd te verliezen! In sommige gevallen moet je noodgedwongen snel verhuizen. Door maatwerk en ervaring schakelen wij snel en kunnen wij doordachte beslissingen nemen.

Verhuizen met verhuisbedrijf Eemnes

Holland Movers is een ervaren verhuisbedrijf, wij zorgen ervoor dat de verhuizing op een zorgvuldige en efficiënte manier plaatsvindt.

Het verhuismateriaal is daarnaast van een hoogwaardige en professionele kwaliteit zodat u zeker kunt zijn dat uw spullen zorgvuldig worden vervoerd.

Tot slot helpen de verhuiscoaches om uw verhuizing van begin tot eind te plannen. Kies voor gemak en comfort en zorg dat alles efficiënt en soepel verloopt. Verhuizen Eemnes doet u dus met Holland Movers verhuisbedrijf Eemnes.