Tips van Holland Movers

Wonen in den Haag? Dit zijn de 8 mooiste plekken

 

Den Haag centrum

Centrum van Den Haag

Het centrum van Den Haag is een enorm leuke plek om te wonen. De leuke plekjes en de mooie binnenstad heeft voor alle leeftijdscategorieën iets te bieden. Studenten kunnen in de stad van Den Haag terecht bij verschillende leuke kroegjes en uitgaansgelegenheden. De concerten- danspodia en musea zijn een perfecte plek voor stelletjes om heerlijk te vertoeven. Kortom, het centrum van Den Haag is dé plek als u houdt van drukte en plezier op loopafstand.

 Stationsbuurt en Schilderswijk

Kenmerkend aan de Schilderswijk zijn de uiteenlopende culturen die te vinden zijn in deze wijk. Deze kinderrijke wijk is voorzien van diverse winkeltjes, theehuizen en badhuizen.  Met de binnenstad op loopafstand en de aantrekkelijke tarieven is het voor veel mensen een perfecte plek om te vertoeven. Met een gemiddelde WOZ-waarde van € 154.962 van de huizen en appartementen € 101.499 zijn de woningen goed te betalen. Kortom een betaalbare wijk met veel voorzieningen op loopafstand.

#3: Maak een leuke verhuisfoto of video

Houdt u van mooie woningen van de jaren ’80? Dan raden we aan om te kijken naar woningen in Kijkduin en Ockenburgh. Met ruime woningen, villa’s en appartementen kunt u hier terecht voor de wat luxere en grotere woningen. Het mooie van deze locatie is dat de boulevard op loopafstand is, een heerlijke locatie voor gezinnen of om te genieten van de oude dag. Doe een avondwandeling over het strand, drink een drankje in de zon op het terras of neem een duik in de zee. Het is allemaal orde van de dag wanneer u woont in Kijkduin.

Zeeheldenkwartier

Het Zeeheldenkwartier is een enorm mooie stadswijk dat zich kenmerkt met de mooie monumentale panden. Het grootste deel van de gebouwen is afkomstig van voor 1916, daarom is de wijk erg karakteristiek en straalt het echte klasse uit. De woningen zijn qua prijsklasse enorm uiteenlopend. U kunt er als student goed terecht maar de wijk is ook erg in trek bij Young Professionals.

Archipelbuurt

De Archipel wordt ook wel de Indische buurt genoemd. In de buurt zijn verschillende soorten woningen te vinden, het merendeel uit einde van de 19e eeuw. Het fijne van deze wijk is dat het een vrij rustige wijk is maar tóch wel voorzien is van alle handige voorzieningen. Doe de boodschappen om de hoek, drink een drankje bij een café en loop wanneer het nodig is via het Lange Voorhout direct naar de binnenstad van Den Haag. Opvallend is de ligging van de wijk als we kijken naar de hoeveelheid groen binnen de Archipelbuurt, een wijk vlakbij het centrum omgeven met veel groen.

Scheveningen

Scheveningen is voor veel Nederlanders een heerlijke plek om in de zomer een dagje naar het strand te gaan. Met een levendige boulevard en natuurlijk de pier van Scheveningen is het een geliefde bestemming voor dagjesmensen. Maar niet alleen voor dagjesmensen is Scheveningen een heerlijke bestemming. Ben je namelijk op zoek naar een woning op een centrale plek omgeven met zee, strand een mooie omgeving? Dan sluit Scheveningen perfect aan op deze behoeften. Het prachtige strand, het Circus Theather en het historische Kurhaus zijn slechts 3 redenen om te kiezen voor Scheveningen als unieke woonplaats.

Belgisch park

Wonen in het Belgisch Park is niet overal hetzelfde. Het is één wijk maar heeft in verschillende delen andere kenmerken. Wilt u dichtbij de levendige kust wonen en genieten van het strand en de heerlijke eetgelegenheden? Of bent u op zoek naar een huis in een rustig, dichtbebouwde wijk met een gezellig karakter? Met beide wensen kunt u terecht in deze wijk. Trek er op uit en bezoek de pier, ga shoppen in Palace Promenade of bezoek de duinen met een geweldig uitzicht. De veelzijdigheid maakt Belgisch Park een unieke en aantrekkelijke plek om te wonen.

Geuzen- en Statenkwartier

In deze wijk is De Frederik Hendriklaan gelegen. Een prachtige winkelstraat van maar liefst één kilometer lang. Een leuk weetje is dat de bewoners deze straat ook wel eens ‘De Fred’ noemen. Een wandeling op het strand maken of een park bezoeken is mogelijk, de natuur ligt binnen handbereik en is daarom een perfecte plek om even tot uw zinnen te komen na een drukke dag werken. De prachtige straten en bijzondere architectuur zijn voor veel mensen de reden om te kiezen voor deze wijk van Den Haag.

Verhuizen in- of naar Den Haag

Heeft u uw droomhuis gevonden op één van de mooiste plekjes van Den Haag dan zijn wij enorm blij voor u. Wij zijn als Verhuisbedrijf Den Haag gespecialiseerd in verhuizingen in- en rondom Den Haag. Gaat u dus wonen in een authentiek pand in Den Haag en ziet u het niet zitten om zelf uw inboedel te verhuizen? Wij helpen u graag, doe de online prijsberekening en kom te weten wat uw verhuizing gaat kosten.