Holland Movers helpt ook:

Campussen & Universiteiten

Campussen en universiteiten

Lokalen en collegezalen
Bij Holland Movers hebben wij voor verschillende lagere-, middelbare-, hogescholen en universiteiten verhuizingen en herinrichtingen verzorgd. Of het nu een jaarlijkse schoonmaak omvat, een renovatie of simpelweg een verhuizing: bij ons bent u op het goede adres. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing, ongeacht de locatie en situatie, voorspoedig en stressvrij loopt. Van lokalen, tot en met gigantische collegezalen en bibliotheken.

"Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

Ron Beuling

Om ervoor te zorgen dat de verhuizing of herinrichting van uw school, universiteit of campus soepel verloopt, zorgen wij voor een strak vooropgesteld plan. Dit bevat onder andere een plan waarin tot in de puntjes wordt uitgedacht wat de logistieke routes zijn in het gebouw, welke positie de betrokkenen innemen en meer.

Voor klein en groot
Holland Movers heeft een actief netwerk van scholen, universiteiten en campussen. Deze locaties zetten Holland Movers jaarlijks in voor bijvoorbeeld hun jaarlijkse schoonmaak, waar alle lokalen leeggehaald worden. Daarnaast er zijn ook locaties waar Holland Movers als vaste partner assisteert met het reorganiseren en herinrichten van de bijgelegen kantoorruimtes. Wij zijn graag tot uw dienst.

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Het contact met Holland Movers is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

  • Efficiënte werkwijze 
  • Logistiek zeer flexibel
  • Denkt graag mee
  • Ervaren in complexe distributie

Zij gingen u al voor: