Zowel emotioneel als financieel:

High Value Transport

Hoogwaardig transport.
Holland Movers is zeer ervaren in het vervoeren van hoogwaardige objecten. Het hoogwaardig transporteren begint met het inpakken en beschermen, meerdere soorten materialen, custom made bekisting en waarborgen van de veiligheid. Ook het inpakken en het beschermen van het pand. Onze transportwagens zijn voorzien van ervaren bestuurders die uw goederen of inboedel met de grootst mogelijke zorg behandelen. Alles wordt op een zeer nauwkeurige wijze vast gespannen en geborgd in onze wagens. Op deze wijze garanderen wij veilig transport van uw inboedel van het hoogste niveau.

“Een 200 jaar oude kunstcollecite, door het team van Holland Movers is alles uitstekend vervoerd.”

Han Vuling

Onze voertuigen zijn voorzien van een zogenaamd voertuigvolgsysteem. Hiermee heeft Holland Movers een real-time inzicht van waar uw hoogwaardig transport zich bevindt. Bovendien zijn onze chauffeurs zeer ervaren en rijden zij volgens een vooropgesteld routeplan. U weet op deze wijze precies waar u aan toe bent.

Van A tot Z geregeld.
Vanzelfsprekend behandelen wij de inboedel of goederen van onze opdrachtgevers uiterst zorgvuldig. Echter, enkele hoogwaardige inboedel behoeft op zijn tijd extra zorg en aandacht. Niet alleen het transport zelf, maar ook zaken als de verpakking, verzekering en garantie van levering. Bij Holland Movers zorgen we er ook voor dat de transport administratief op orde is, we zullen dit vooraf met u doornemen.

Voorbeelden:

  • Kunst ( van schilderwerk tot beelden)
  • Muziekinstrumenten, groot en klein
  • Antiek, zoals hand- en aardewerk
  • Kwetsbare apparatuur zoals:
  • Laboratoriumgereedschap
  • High-end printers
  • Ijkapparatuur
  • Voertuigen zoals auto’s, boten en motoren
  • Zware items zoals kluizen, brandkasten en machines.

Uiteraard passen wij onze planning en verhuizers aan op uw specifieke situatie. Zo bent u verzekerd van een goed gestructureerde organisatie en verhuizing.

Zij gingen u voor:

Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.

Over ons:

De firma Holland Movers is ontstaan uit een vereniging van meerdere gespecialiseerde verhuisbedrijven met ieder hun expertise. In de afgelopen decennia hebben wij 80.000+ klanten geholpen met verhuizingen, transporten en projecten.

info@hollandmovers.nl
Hoofdkantoor:
020 260 260 8

H.J.E. Wenckebachweg 159, 1096AM Amsterdam