Bedrijfsverhuizing

Vanaf vijftig werkplekken

Moderne inrichting

Binnen en buiten het kantoor
Bij kantoren vanaf vijftig werkplekken werken wij doorgaans met bezichtigingen. Via deze wijze kunnen wij op maat een plan van aanpak delen met een vaste prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zowel financieel als operationeel. Uitgangspunt vanuit Holland Movers is om de verhuizing niet de werkzaamheden van uw bedrijf te laten ontregelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw kantoor bij Holland Movers zowel ‘s avonds als ‘s weekends verhuizen of verhuizen wij in fases waardoor uw bedrijfsprocessen niet beïnvloed worden.

“Zo’n 120 bureaus, sterker nog: werkplekken, verhuisd met Holland Movers. Ging perfect, het nieuwe kantoor is snaarstrak ingericht.”

Eva de Lijn

Het personeel ondervindt geen last van de werkzaamheden. Zo kunnen wij volgens uw nieuwe plattegrond uw kantoor verhuizen en uw werkplekken alvast inrichten. 

Doorwerken en verhuizen
Tot op heden hebben wij ook meerdere verhuizingen verricht bij bedrijven waarbij het personeel op de ene afdeling nog werkt, terwijl de andere afdeling wordt verhuisd. Zo beperkt u mogelijke negatieve gevolgen van de verhuizing voor uw vitale bedrijfsprocessen. Holland Movers weet als verhuisbedrijf ook maar al te goed hoe fijn het is om zaken te blijven doen, ongeacht de situatie.

Holland Movers verzekerd dat zowel de medewerkers en u als opdrachtgever van een betrouwbaar en goed georganiseerd verloop van werkzaamheden kunt uitgaan. Geen last of hinder tijdens uw verhuizing. Gewoon goed geregeld.

  • Discreet en geruisloos verhuizen
  • Inpakken en labelen van werkplekken
  • Zorgvuldigheid en ervaren
  • Werkplekken inrichten

Zij gingen u al voor: