Van wijken tot enkele straten

Vastgoed en nieuwbouw

Vastgoed en nieuwbouw

Vastgoed en projecten.
Het verhuizen van en naar nieuwbouwprojecten is een aparte logistieke uitdaging. Zo bevat een nieuwbouw woning bijvoorbeeld veel vocht als gevolg van het nieuwe beton. Naast dit voorbeeld zijn er nog een hele hoop andere zaken om rekening mee te houden. Dit houdt in dat het verhuizen naar dit soort woningen net wat extra aandacht vergt. Onder andere met het voorbereiden van de woning en de verhuizing zelf.

“Ik wist van te voren niet hoe kwetsbaar een nieuwbouw woning eigenlijk kan zijn. Gelukkig was Holland Movers hierop voorbereid.”

Erik de Jong

Holland Movers verzorgt zowel zakelijke als particuliere verhuizingen bij vastgoed- en nieuwbouwprojecten. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige overgang en keurige verhuizing. Of het nu gaat om het in-huizen van nieuwe bewoners van een nieuwe wijk, of een woning wissel: Holland Movers weet hier raad mee.

Ervaren en voorbereid.
Holland Movers is zich ervan bewust wat er allemaal komt kijken bij een verhuizingen, zowel losse als projectmatig, naar een nieuwbouwproject. Met regelmaat komt het voor dat er rijplaten nodig zijn om de verhuiswagens bij de nieuwe woningen te krijgen, op voorhand houdt Holland Movers hier rekening mee. Daarnaast biedt Holland Movers de mogelijkheid om te assisteren bij het aanleggen van bijv. zonnepanelen via haar partners.

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Het contact met Holland Movers is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

  • Toegankelijk verhuisbedrijf
  • Veilige verhuizers
  • Betrouwbaar
  • Ervaren en stabiele partner
  • Zorgvuldig en efficiënt
  • Zekerheid vooraf

Zij gingen u al voor: