Van wijken tot enkele straten

Vastgoed en nieuwbouw

Vastgoed en projecten.
Het verhuizen van en naar nieuwbouwprojecten is een aparte logistieke uitdaging. Zo bevat een nieuwbouw woning bijvoorbeeld veel vocht als gevolg van het nieuwe beton. Naast dit voorbeeld zijn er nog een hele hoop andere zaken om rekening mee te houden. Dit houdt in dat het verhuizen naar dit soort woningen net wat extra aandacht vergt. Onder andere met het voorbereiden van de woning en de verhuizing zelf.

“Ik wist van te voren niet hoe kwetsbaar een nieuwbouw woning eigenlijk kan zijn. Gelukkig was Holland Movers hierop voorbereid.”

Erik de Jong

Holland Movers verzorgt zowel zakelijke als particuliere verhuizingen bij vastgoed- en nieuwbouwprojecten. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige overgang en keurige verhuizing. Of het nu gaat om het in-huizen van nieuwe bewoners van een nieuwe wijk, of een woning wissel: Holland Movers weet hier raad mee.

 

Ervaren en voorbereid.
Holland Movers is zich ervan bewust wat er allemaal komt kijken bij een verhuizingen, zowel losse als projectmatig, naar een nieuwbouwproject. Met regelmaat komt het voor dat er rijplaten nodig zijn om de verhuiswagens bij de nieuwe woningen te krijgen, op voorhand houdt Holland Movers hier rekening mee. Daarnaast biedt Holland Movers de mogelijkheid om te assisteren bij het aanleggen van bijv. zonnepanelen via haar partners

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Het contact met Holland Movers is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

  • Toegankelijk verhuisbedrijf
  • Veilige verhuizers
  • Betrouwbaar
  • Ervaren en stabiele partner
  • Zorgvuldig en ervaren
  • Zekerheid vooraf

Zij gingen u voor:

Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.

Over ons:

De firma Holland Movers is ontstaan uit een vereniging van meerdere gespecialiseerde verhuisbedrijven met ieder hun expertise. In de afgelopen decennia hebben wij 80.000+ klanten geholpen met verhuizingen, transporten en projecten.

info@hollandmovers.nl
Hoofdkantoor:
020 260 260 8

H.J.E. Wenckebachweg 159, 1096AM Amsterdam