Met Holland Movers:

Ontzorgd verhuizen

verhuizen met Holland Movers
b

Via het formulier neemt u contact met ons op.

Na het indienen nemen wij contact met u op.

U

Wij plannen een bezichtiging en nemen alles door.

U ontvangt een prijs opgave op maat van ons.

Verhuizen is voor veel mensen stressvol. Welke partij moet je hebben, welke datum is het handigst, wie zet de kledingkast weer in elkaar? Past de tafel wel door het halletje naar de woonkamer? Dit, en talloze andere zaken rondom je verhuizing kunnen je dagelijks leven even op z’n kop zetten. Maar, waarom zou je je hier druk om maken als wij u volledig kunnen ontstressen? Wij komen kosteloos langs en zien meteen overal oplossingen om die ‘onmogelijke’ buffetkast van A naar B te krijgen. Maar we gaan verder, daar hebben we onze befaamde excellente service voor. Voor ons heel gewoon, en die rust en zekerheid nemen we graag mee bij uw verhuizing.

Bij Holland Movers is het mogelijk om volledig ontzorgd te verhuizen. Wij werken servicegericht en kunnen uw verhuizing van A tot Z uit handen nemen. Door onze persoonlijke verhuiscoach heeft u een vast contactpersoon bij uw verhuizing. Zij maken samen met u een bewezen plan dat perfect past bij uw verhuis behoeftes. Wij hebben experts in alle facetten van verhuizen om het volledig ontzorgen van uw verhuizing te verwezenlijken. Om nog meer zorgen van u weg te nemen is uw verhuizing met Holland Movers verzekerd tot €2.500.000 – zonder eigen risico.

Kiest u ervoor om met Holland Movers volledig ontzorgd te verhuizen, dan kiest u voor niet alleen voor het verhuizen van uw inboedel. Indien gewenst regelen wij uw gehele verhuizing en de voorbereiding daarvan. Volledig ontzorgen?

Plannen van uw verhuizing naar uw wens
Of het 24 uur van tevoren, of een aantal maanden (of jaren) is: wij zorgen voor een perfecte verhuizing. We houden rekening met de hoeveelheid spullen, naar welke adressen dit moet, of het tussendoor nog naar de opslag gaat – of dat er een deel naar de vuilstort wordt gebracht – we denken aan alles. Binnen 24 uur communiceren wij een offerte op maat en is telefonisch contact geweest. U weet meteen waar u aan toe bent.

Altijd een gratis bezichtiging in Nederland
Hoe meer duidelijkheid er is over de verhuizing, hoe beter. We kunnen dan tot in de puntjes verzorgen dat alles perfect verloopt. Een bezichtiging is dan fijn voor beide partijen. Zowel voor u, als voor ons. Daarom bieden wij bezichtigingen altijd gratis aan. We nemen dan op locatie door wat er allemaal gedaan moet worden, en sturen u vervolgens een offerte op maat toe. Verhuizing ingepland of niet, de bezichtiging blijft altijd gratis.

Uw inboedel verhuis-klaar maken en verpakken
Met enige regelmaat wordt het ons verzocht om ook de gehele inboedel in te pakken en voor te bereiden (grote items te demonteren). Dit noemen wij ‘full service’. U stuurt ons foto’s toe van alles wat er ingepakt dient te worden, of wij komen op bezoek en nemen alles op.

Meubel demonteren voor de verhuizing
Uiteraard is het mogelijk om uw meubilair te laten demonteren voor vervoer of opslag. Onze handymans zijn opgeleid om al het type meubilair keurig, en zonder foutjes te demonteren. Bij aankomst kan alle inboedel logischerwijs ook weer gemonteerd worden. Of het nu een kast, bureau, lamp of bank is: we weten hoe het werkt!

Het regelen van ontheffingen
Afhankelijk van de locatie kan een ontheffing nodig of verplicht zijn. Hier staan uiteraard onze specialisten paraat om dit in orde te maken. Wij hebben korte lijntjes met de gemeente en kunnen binnen 8 dagen een situatietekening, ontheffingsverzoek en goedkeuring hiervoor verkrijgen.

Het regelen van opslag voor uw inboedel
Soms komt het wel eens voor dat een deel van de inboedel niet in de woning blijft, maar (tijdelijk) opgeslagen moet worden. Wij hebben een samenwerking met een aantal opslaglocaties in heel Nederland en kunnen tegen gunstige tarieven de ruimtes voor u reserveren en de inboedel transporteren: geen omkijken naar!

Geen voorrijkosten in heel Nederland
Of de verhuizing nu om de hoek is, of van Maastricht naar Groningen: Holland Movers is altijd in de buurt. Wij verhuizen iedereen in Nederland zonder voorrijkosten. De enige kilometers die wij in rekening brengen, zij de kilometers tussen uw adressen. Dat is wel zo eerlijk. 

Meubels verhuizen met Holland Movers

Alles verzekerd tot 2,5 miljoen euro,
geen eigen risico natuurlijk.
Ondanks dat we ervan overtuigd zijn dat we u zonder schade kunnen verhuizen, kan er iets gebeuren waardoor er schade ontstaat. Maar, geen zorgen: wij hebben een compleet dekkende verzekering tot 2,5 miljoen euro en hebben geen eigen risico, zie pt.45 van de Algemene Voorwaarden voor een uitgebreide toelichting.

Persoonlijke verhuiscoach
Na een bezichtiging heeft u een vast contactpersoon om alle vragen of opmerkingen over de verhuizing te bespreken. De verhuiscoach heeft jarenlang ervaring met verhuizen en weet hoe een verhuizing in elkaar steekt.

Verhuisservice team

Tientallen jaren ervaring
Bij Holland Movers werken verhuizers al generaties lang, met ieder jaren ervaring. Alle collega’s worden grondig voorbereid op alle verhuizingen en zorgen voor een veilige, en spoedige verhuizing.

80.000 tevreden klanten
De afgelopen jaren hebben wij talloze klanten geholpen. Van studio’s tot villa’s, van kastelen tot complete bedrijfspanden. We zijn uiteraard overtuigd van onze eigen kwaliteit, maar we laten graag onze klanten voor ons spreken met de talloze online reviews.

Altijd de juiste aanpak
Ongeacht uw specifieke wensen, hebben wij een passende aanpak. Als u een opslag nodig heeft, dan komt dat in orde. Als u graag heeft dat wij inpakken en uitpakken, dan doen we dat. Als u zelf graag helpt, houden we hier rekening mee. En zo zijn er nog wel meer zaken; niets is te gek en we staan u graag te hulp met een passende oplossing.

Verhuizen naar Den Bosch

Opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar of verhuurder
Na de verhuizing kan het zo zijn dat de woning volgens heel specifieke voorwaarden opgeleverd moet worden. Denk aan het afwerken van eventuele pitjes in de muur, schoonmaken en gelapte ramen. In dat soort gevallen kunt u uiteraard ook bij ons terecht; wij werken samen met de juiste vakspecialisten om dit onder één dak voor u in orde te maken.

Hulp bij administratieve werkzaamheden, zoals het beëindigen van lopende contracten (gas, water, elektra, TV, telefoon, internet etc.)
Bij het verlaten van een pand of woning kan het voorkomen dat er nog lopende contracten zijn. Bij het opzeggen van deze contracten kan het één en ander aan administratieve last voorkomen. Om u hierin te ontzorgen is het mogelijk om via Holland Movers (na een machtiging) alles te laten opzeggen. We helpen u graag!

Holland movers

Huisraad die u niet meer nodig hebt, bij een kringloopwinkel afleveren
Zo af en toe komt het voor dat er een aantal stukken van de inboedel niet meer nodig zijn in de nieuwe woning, maar ze ook niet meer de moeite zijn om op te slaan. In zo’n geval is mogelijk om deze inboedel via Holland Movers te doneren aan een kringloopwinkel. Wij laden de inboedel in, en bezorgen deze bij de lokale kringloopzaken. 

Puin en grofvuil afvoeren
Naast het transporteren van inboedel naar een kringloop, is het ook mogelijk om de inboedel bij een recyclepunt te storten. Onze collega’s zorgen voor een juiste sortering hiervan. Met een kopie van uw ID kunnen wij de inboedel storten. Hier hoeft u dus niet aanwezig bij te zijn!

Holland Movers

Zij gingen u voor: