Op locatie:

Piano verhuizen

 

Verhuizers van Holland Movers

Bent u in het bezit van een buffetpiano, vleugelpiano, elektronische piano of klavecimbel en wilt u deze op een correcte manier laten verhuizen? Dan bent u bij het gerenommeerde verhuisbedrijf Holland Movers aan het goede adres.

Doordat de meeste piano’s bijzonder zwaar van gewicht zijn is een beschadiging in de nauwkeurige afwerking van de pianokast snel gemaakt. Gelukkig is uw slag-, toets- en snaarinstrument bij Holland Movers in veilige en professionele handen.

Uw piano verhuisd door een professioneel verhuisbedrijf

Door de jarenlange expertise van Holland Movers op het gebied van verhuizingen in het luxe segment is een piano verhuizen voor ons een routinebezigheid waarbij niet alleen het welzijn van uw instrument onze aandacht krijgt. Bij het verhuizen van een piano letten wij bijvoorbeeld ook op de vloer. Het zou per slot van rekening jammer zijn als de piano onbeschadigd op het nieuwe adres afgeleverd is, maar de vloer daaronder te lijden heeft gehad.

Wanneer u een piano wilt verplaatsen naar een grachtenpand met een ingang die alleen te bereiken is middels een steile trap kan dat voor niet-gespecialiseerd verhuisbedrijf een flinke uitdaging zijn. Doordat Holland Movers gespecialiseerd is in het faciliteren van dergelijke verhuizingen is dit voor ons echter een eenvoudige klus.

  Zeker en verzekerd pianotransport

  Wij gaan er uiteraard niet van uit, maar mocht er onverhoopt toch iets misgaan tijdens het piano transport, dan zijn de kosten hiervan volledig gedekt door de automatische inboedelverzekering die voor de bezittingen van onze klanten geldt tijdens het gehele verhuisproces.

   

  Verhuizing piano: elk soort piano

  Het maakt voor ons niet uit wat voor piano u wenst te verplaatsen. Van elektronische piano tot concertvleugel, elk instrument is bij ons in veilige en professionele handen.

   

  Piano verhuizen door heel Nederland

  Het verhuizen van piano’s doen wij zowel nationaal als internationaal. Zo kunt u uw piano laten verhuizen naar AmsterdamDen Haag of Utrecht, maar eveneens ook naar plaatsen binnen en buiten Europa. Een internationale verhuizing kunt u volledig door ons laten verzorgen. Wij hebben diverse internationale verhuizingen naar onder andere Frankrijk en Spanje gefaciliteerd. Door de jaren heen hebben wij enorm veel ervaring opgedaan, waardoor uw internationale verhuizing gegarandeerd een succes wordt!

  Piano verhuizen met een verhuislift

  Wanneer u uw piano eigenhandig wenst te verhuizen kunt u alsnog gebruik maken van onze verhuishulpmiddelen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een verhuislift huren, essentieel wanneer u uw instrument naar een ruimte op een hoge verdieping wilt verplaatsen.

  Piano verhuizen en pianotransport: de kosten

  Wanneer u gebruik maakt van onze diensten kan de prijs hiervan op twee manieren worden bepaald.
  U kunt ervoor kiezen om door een van onze accountmanagers een betrouwbare inschatting te laten maken van de begrote kosten, maar u kunt er ook voor kiezen om deze inschatting zelf te maken met behulp van onze inboedelcalculator.

  Wanneer u de prijs zelf berekend met behulp van onze inboedelcalculator is dit echter een inschatting. Zodoende kan de prijs achteraf hoger uitvallen dan dat u vooraf berekend heeft.

  Wanneer een van onze accountmanagers de prijs begroot heeft hoeft u daarentegen nooit meer te betalen dan vooraf berekend. Wij raden u zodoende aan om gebruik te maken van de prijsbepaling van de accountmanager zodat u achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan.

  Particuliere verhuizingen en zakelijke verhuizingen

  Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in het afnemen van onze diensten. Dan bent u voor zowel particuliere verhuizingen als zakelijke verhuizingen bij ons aan het goede adres. U kunt contact met ons opnemen met behulp van het aanvraagformulier.

  “Uw verhuizing volledig uitbesteden en uzelf volledig ontzorgen dankzij Holland Movers”

  Bij Holland Movers bent u aan het juiste adres voor een professionele verhuizing. Of u nu in EindhovenZaandamNijmegen of Maastricht woont, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

   

  Zij gingen u al voor: