Betrekt u binnenkort een nieuwe woning en zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf voor het verhuizen van uw inboedel? Holland Movers staat graag voor u klaar om uw verhuisproces tot in de puntjes voor u te verzorgen. Verhuist u binnen uw woonplaats, binnen Nederland of wilt u naar het buitenland verhuizen? Onze verhuisservice staat bekend om zijn uitstekende service tijdens uw compleet ontzorgde verhuizing.

Vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen

Waar staat Holland Movers voor?

Holland Movers bedient graag klanten op de wijze waarop zij dat wensen. Wij stellen uw wensen voorop in de diensten die wij leveren. Vooraf komt een van onze medewerkers graag bij u langs om uw wensen voor de verhuisproces door te spreken. Als u verhuist met Holland Movers bent u verzekerd van:

  • Verhuizen zonder zorgen;
  • Offertes die een vaste prijs bieden, geen verrassingen naderhand;
  • Vriendelijke, Engelssprekende verhuizers;
  • Internationaal verhuizen zonder overladen.

Wij komen graag met u in contact, zodat wij naar aanleiding van uw wensen een realistische planning voor u kunnen maken.

Haalbare planning

Het is zowel voor u als voor ons als verhuisbedrijf fijn om te werken met een goede en haalbare planning. Het maken van een dergelijke planning behoort tot onze expertise. Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere particuliere verhuizingen. Door deze ervaring kunnen wij uitermate goed inschatten wat de organisatorische mogelijkheden zijn tijdens het verhuizen van uw bezittingen.

Met behulp van een realistische planning weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Mocht u toch tussentijds vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke verhuishulp.

Compleet en ontzorgd verhuizen

Bij verhuisbedrijf Holland Movers kunt u uw verhuizing laten uitvoeren zoals ú dat wilt. Zo kunt u zelf meehelpen tijdens het verhuizen, maar is het ook mogelijk om het gehele verhuisproces aan onze verhuisservice uit te besteden. Holland Movers staat garant voor een compleet ontzorgde verhuizing. Wij kunnen voor u inpakken, demonteren, verhuizen en in de nieuwe woning uw inboedel monteren en uitpakken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor ontzorgd verhuizen.

De werkwijze van Holland Movers

Als u interesse hebt in onze diensten, neemt u dan via ons aanvraagformulier contact met ons op. Wij doen voor u de rest. Wij zullen een afspraak met u maken om uw wensen te inventariseren. Daarna zult u van ons een op maat gemaakte offerte ontvangen. Bij ons ontvangt u een vasteprijsofferte, zodat u na het verhuizen niet voor verrassingen komt te staan. Om deze reden komt een van onze medewerkers dan ook graag vooraf bij u langs om een goede inschatting te kunnen maken van de omvang van de benodigde verhuiswerkzaamheden.

Aan de hand van een realistisch planning gaan wij aan het werk om uw verhuisproces met succes te volbrengen. Onze verhuizers zullen op de verhuisdag op het juiste tijdstip bij u aanwezig zijn. Vanaf dit moment gaat alles in een sneltreinvaart. Onze verhuisteams zijn zeer ervaren en goed op elkaar ingespeeld. Ze weten precies wat u als klant wenst en zorgen ervoor dat uw verhuizing, binnen de afgesproken tijd, succesvol zal worden gerealiseerd.

Prijsindicatie voor uw particuliere verhuizing aanvragen?

Wat maakt Holland Movers bijzonder?

Holland Movers is een verhuisbedrijf dat het ontzorgen van de klant voorop heeft staan. Verhuizen levert bij de meeste klanten een aanzienlijke hoeveelheid stress op. Wij ontnemen u dit graag door onze expertise in te zetten en door u op een professionele wijze door het verhuisproces heen te helpen. Als een van de weinige verhuisbedrijven hebben wij ons gespecialiseerd in verhuizingen binnen het luxesegment, het verhuizen van expats en buitenland verhuizingen. Wij hebben een klantenservice en verhuizers die uitstekend Engels spreken. Gaat u met Holland Movers in zee, dan bent u verzekerd van een volledig ontzorgde verhuizing op de wijze waarop u dat graag ziet.

Verhuizingen binnen het luxesegment

Wilt u gewoon goed en snel verhuizen zonder dat u er omkijken naar hebt? Dan helpt Holland Movers u graag verder. Wij worden ook wel gezien als dé verhuizer binnen het luxesegment. Wij hebben ruime ervaring met het verhuizen van en naar villa’s en grachtenpanden in Amsterdam. Wij weten als geen ander wat de wensen van onze klanten binnen deze groep zijn.

Voor specifieke doelgroepen met specifieke wensen bieden wij verhuizingen op maat aan. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Uw verhuizing aanvragen

Als onze werkwijze u aanspreekt, kunt u op verschillende manieren aan ons te kennen geven dat u graag gebruik wenst te maken van onze service. Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice of door een online aanvraag in te dienen. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op.

Naast zakelijke verhuizingen bieden wij ook vele andere mogelijkheden binnen onze privé verhuizingen.

Vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen