Verhuisdozen

 

Verhuizen

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwe woning en gaat u binnenkort verhuizen naar Den Haag of een plaats in de omgeving? Dan staat u nog een hele klus te wachten. Bereid een verhuizing goed voor, zodat u op de dag van de verhuizing zo min mogelijk stress heeft. Ons verhuisbedrijf neemt u graag de zorgen uit handen en helpt u snel en vakkundig met uw inboedel naar uw nieuwe woning. Om uw spullen veilig op de plaats van bestemming te krijgen, is goed materiaal van groot belang. Bij Verhuis Den Haag kunt u kwalitatieve verhuisdozen kopen of huren. Er zijn verschillende typen verkrijgbaar.

Bent u benieuwd naar wat Verhuis Den Haag voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen eveneens verhuizingen buiten Den Haag. Misschien kunnen wij uw inboedel binnenkort verhuizen naar Berkel en Rodenrijs, Leiderdorp of Naaldwijk? Ook verhuizingen buiten deze plaatsen verzorgt ons verhuisbedrijf in Den Haag graag voor u tot in de puntjes!

Uw wensen voorop tijdens de verhuizing

Holland Movers bedient graag klanten op de wijze waarop zij dat wensen. Wij stellen uw wensen voorop in de diensten die wij leveren. Vooraf komt een van onze medewerkers graag bij u langs om uw wensen voor de verhuisproces door te spreken.

Veilig en toegankelijk verhuizen

Het is zowel voor u als voor ons als verhuisbedrijf fijn om te werken met een goede en haalbare planning. Het maken van een dergelijke planning behoort tot onze expertise. Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere particuliere verhuizingen. Door deze ervaring kunnen wij uitermate goed inschatten wat de organisatorische mogelijkheden zijn tijdens het verhuizen van uw bezittingen.

Met behulp van een realistische planning weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Mocht u toch tussentijds vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke verhuishulp.

 • Geen voorrijkosten door heel NL
 • Volledig ontzorgd verhuizen
 • Servicegericht: van A-Z geregeld
 • Voor iedere verhuisbehoefte een bewezen plan

Wat zijn goede verhuisdozen?

Voor het behouden van je spullen zijn goede en stevige dozen van groot belang. U wilt uw spullen zo goed mogelijk beschermen, maar wat bepaalt nu of een verhuisdoos goed is? Hieronder staan enkele punten die de kwaliteit van verhuisdozen bepalen:

 • De doos is gemaakt van een stevig karton en zijn meerdere malen te gebruiken. Daarnaast hebben ze een hoog draagvermogen.
 • Verhuisdozen hebben een standaardafmeting en inhoud van ongeveer 60 liter. Door deze afmetingen zijn ze goed stapelbaar. Supermarktdozen zijn vaak in verschillende maten en zakken snel in of zijn beschadigd.
 • Onze dozen zijn voorzien van een V-sluiting waardoor ze gemakkelijk sluiten en niet inzakken als u er iets bovenop zet.
 • Goede dozen zijn gemaakt van het bekende bruine craft-karton. Dit is een zeer stevige papiersoort en uitermate geschikt voor verhuisdozen.
 • Goede verhuisdozen zijn geschikt voor meerdere verhuizingen of voor opslag.

Tip: in de verhuisdozen zorgen voor voldoende bescherming? Maak gebruik van noppenfolie. Perfect ter opvulling van lege ruimtes, en ideaal voor de bescherming van kwetsbare spullen die je veilig van A naar B wilt verhuizen!

Verschillende typen verhuisdozen

Het gebruik van de goede dozen zorgt ervoor dat uw spullen veilig en ongeschonden in de nieuwe woning aankomen. Grote, stevige verhuisdozen met veelal dezelfde afmetingen zorgen ervoor dat ze goed stapelbaar zijn. Ons verhuisbedrijf heeft 3 verschillende typen dozen:

Standaardmaat (48x32x36 cm): voor allerhande spullen

Deze ‘gewone’ dozen, zijn de meest gangbare verhuisdozen. Hiermee kunt u bijna uw gehele inboedel veilig verhuizen. Deze dozen kunnen tot wel 50 kilo aan spullen vervoeren. Deze verhuisdozen zijn erg ruim en stevig, daarnaast is er op de doos voldoende plek om te vermelden wat er in de doos zit of naar welke ruimte in de nieuwe woning hij moet worden gebracht. Erg handig voor uzelf of de verhuizers.

Boeken verhuisdozen (48x32x22 cm): speciaal voor boeken

Ook gewone verhuisdozen kunnen worden gebruikt voor het verhuizen van uw boeken, maar het nadeel van het gebruik van een standaard verhuisdoos is dat er een veel loze ruimte overblijft boven de boeken. Daarnaast worden gewone verhuisdozen te zwaar wanneer deze helemaal worden volgeladen met boeken. Vandaar dat boekenverhuisdozen wat minder hoog zijn dan reguliere dozen. Erg handig voor de verhuizers is ook dat ze in één oogopslag kunnen zien dat ze te maken hebben met zware boekenverhuisdozen.

Garderobe verhuisdozen: speciaal voor kleding

Kleding kan bij een verhuizing makkelijk beschadigen of vuil worden door het vele stof, dat vaak vrijkomt bij een verhuizing. Om deze reden zijn er speciale verhuisdozen om uw garderobe extra te beschermen. De garderobeverhuisdozen zijn voorzien van een stang met 45 kledinghangers. Deze dozen vervoeren uw complete garderobe op een veilige manier naar uw nieuwe woning.

Verhuisdozen huren of kopen

U kunt goede verhuisdozen huren of kopen bij ons verhuisbedrijf: Verhuis Den Haag. De meeste mensen kiezen ervoor dozen te huren, omdat u anders naderhand met een enorme stapel verhuisdozen blijft zitten. Wanneer u netjes met de gehuurde verhuisdozen omgaat, krijgt u bij het inleveren, de borg weer terugbetaald. Alle soorten dozen zijn bij Verhuis Den Haag te huur voor €0,50 per doos en met een borg van €2,50, welke u bij het terugbrengen retour krijgt (mits in goede staat).

Nog geen idee hoeveel dozen je nodig hebt om je inboedel te verhuizen? Gemiddeld zijn er 10 tot 20 verhuisdozen per persoon benodigd, een klein gezin tikt daarmee al snel de 40 tot 60 verhuisdozen aan. Vertel ons je woonsituatie, en/of wat je wilt verhuizen, dan denken we graag met je mee!

Laten bezorgen

U kunt dozen bij u thuis laten bezorgen door ons verhuisbedrijf zodat u de deur niet uit hoeft en gelijk kunt beginnen met inpakken

Verhuisdozen inpakken? 3 tips!

 1. Schrijf na het inpakken direct op de doos wat er in zit en waar de doos naar toe moet op de nieuwe locatie. Zo behoud je het overzicht en verloopt de verhuizing nog efficiënter.
 2. Verspreid zware dingen over verschillende verhuisdozen want een doos volledig gevuld met boeken is ontilbaar.
 3. Stop de zwaardere spullen onderin de verhuisdoos, en leg de eventuele breekbare dingen bovenin.

Zakelijk verhuizen? Kies voor verhuisdozen van hoge kwaliteit

Als je een zakelijke verhuizing plant, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles soepel en efficiënt verloopt. Of je nu een klein bedrijf hebt dat naar een nieuw kantoor verhuist of een groot bedrijf dat een volledige bedrijfsverplaatsing plant, het gebruik van hoogwaardige verhuisdozen is essentieel voor een succesvolle overgang. 

De voordelen van onze verhuisdozen voor zakelijk gebruik:

1. Duurzaamheid en bescherming

Onze verhuisdozen zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat bestand is tegen zware belastingen en bescherming biedt aan je waardevolle spullen. Of het nu gaat om kantoormeubilair, elektronische apparatuur of delicate documenten, onze verhuisdozen zorgen ervoor dat alles veilig en onbeschadigd op de nieuwe locatie aankomt. Geen zorgen meer over beschadigde goederen tijdens het transport!

2. Gemakkelijk te stapelen en te vervoeren

Onze verhuisdozen zijn ontworpen met het oog op efficiëntie. Ze hebben een standaardformaat dat gemakkelijk te stapelen is, waardoor je de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Hierdoor kun je meer dozen op een transportmiddel laden en bespaar je kosten op het aantal ritten dat nodig is. Bovendien zijn onze verhuisdozen voorzien van stevige handvatten, zodat je ze gemakkelijk kunt tillen en vervoeren zonder je zorgen te maken over scheuren of breuken.

3. Eenvoudig te labelen en organise

Bij een zakelijke verhuizing is een goede organisatie essentieel. Onze verhuisdozen zijn voorzien van vlakke oppervlakken die gemelijk te labelen zijn. Hierdoor kun je elke doos duidelijk markeren met de inhoud, bestemming of afdeling, waardoor het uitpakproces snel en efficiënt verloopt. Je kunt ook kleurcodering gebruiken om verschillende afdelingen of ruimtes te onderscheiden, waardoor het sorteren van dozen nog eenvoudiger wordt.

Wat als ik alleen een kleine zakelijke verhuizing heb?

Bij verhuisdenhaag begrijpen we dat niet elke zakelijke verhuizing even groot is. Daarom bieden we verhuisdozen in verschillende hoeveelheden, zodat je precies kunt bestellen wat je nodig hebt. Of je nu slechts enkele dozen nodig hebt voor een kleine verhuizing of een groot aantal voor een grotere bedrijfsverplaatsing, we hebben de juiste oplossing voor je.

Wat als ik geen tijd heb om de verhuisdozen terug te brengen?

We begrijpen dat zakelijke verhuizingen hectisch kunnen zijn en dat je misschien geen tijd hebt om de verhuisdozen terug te brengen. Geen zorgen! Bij [Bedrijfsnaam] bieden we de optie om de verhuisdozen te huren. Na gebruik kun je ze gewoon terugsturen of laten ophalen, zonder gedoe met het retourneren van dozen. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite.

b

Via het formulier neemt u contact met ons op.

Na het indienen nemen wij contact met u op.

U

Wij nemen de gegevens nauwkeurig door.

U ontvangt een prijs opgave op maat van ons.

Ervaren verhuisservice voor particuliere verhuizing

Bij Holland Movers bent u verzekerd van de hoogste service. Wij helpen u graag met de verhuizing van den Bosch naar Amsterdam of van Amersfoort naar Breda. U profiteert daarbij van een gespecialiseerd en betrouwbare verhuizer voor particulieren. Daarbij betaald u geen voorrijkosten doordat wij landelijk opereren.

Lees hier meer over wat u allemaal moet regelen bij een verhuizing.

“Ruim 20.000 dossiers van 7 jaar advocatuur opgeslagen met Holland Movers. Super tevreden mee! “

Janine van den Brink

Flexibel verhuizen met een betrouwbare verhuizer

Wij zijn volledig gericht op het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Doordat wij al vele particuliere verhuizingen door heel Nederland (en internationaal) mogelijk hebben gemaakt, weten wij goed wat er nodig is om op een veilige manier te verhuizen. Daarbij zijn wij flexibel en kunt u vooraf goed zicht krijgen omtrent de kosten van uw verhuizing.

Zij gingen u al voor: