Na een aanzienlijke hoeveelheid zoeken en organiseren heeft u het voor elkaar: het ideale nieuwe bedrijfspand. Voordat u echter het gemak gaat ervaren van de ruimte en de mogelijkheden die deze nieuwe bedrijfslocatie biedt, zal er eerst een verhuizing moeten plaatsvinden.

Een zakelijke verhuizing vereist veel plan- en organisatietalent. Hoewel het bij elke verhuizing zaak is, deze zo snel mogelijk te laten verlopen, is dit bij een bedrijfsverhuizing zeker cruciaal: elke dag die langer over een verhuizing wordt gedaan, levert inkomstenderving op.

Vrijblijvende prijsindicatie voor uw zakelijke verhuizing aanvragen

Zakelijk verhuizen met Holland Movers

Holland Movers heeft al vele ondernemers mogen bijstaan gedurende hun zakelijke verhuizing. Als kundige (bedrijfs)verhuizers staan wij voor u klaar om uw bedrijf zo min mogelijk hinder te doen ondervinden van uw verhuizing.

Voordelen van zakelijk verhuizen met Holland Movers

Holland Movers biedt u bij elke (zakelijke) verhuizing een aantal zekerheden. Deze zekerheden zijn nauw verbonden met onze kernwaarden en staan dus hoog in het vaandel bij al onze medewerkers.

Uw verhuizing zelf invullen

Uw wensen staan voorop, zowel voor, tijdens als na de verhuizing. Hebt u specifieke verhuiswensen die niet expliciet genoemd worden op deze website? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij komen ook graag aan uw wensen tegemoet.

Afspraak is afspraak

Precisie is voor ons vanzelfsprekend. Maakt u bepaalde afspraken met ons aangaande bijvoorbeeld het tijdstip van uw verhuizing, de inpakwijze van specifieke objecten of de manier waarop we uw oude pand achterlaten, dan houden wij ons hieraan.

Persoonlijke accountmanager

Voor uw zakelijke verhuizing krijgt u een persoonlijke accountmanager toegewezen die ervaring heeft met zakelijke verhuizingen en zijn kennis optimaal inzet om het welslagen van uw verhuizing te waarborgen. Uw accountmanager is steeds uw eerste aanspreekpunt binnen Holland Movers en staat voor u klaar om u op de hoogte te houden van de gang van zaken aangaande uw verhuizing en om al uw verhuisvragen te beantwoorden.

Vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen

Zakelijk verhuizen in het luxesegment

Holland Movers heeft zich gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen in het topsegment. Onze jarenlange ervaring in het luxesegment heeft ervoor gezorgd dat wij onze werkwijze zo hebben kunnen ontwikkelen dat die naadloos op de wensen van dit segment aansluit.

Bij zakelijke verhuizingen is het van groot belang dat alle stukken ongeschonden en goed gesorteerd op uw nieuwe zakelijke adres terechtkomen. Bezittingen die zoekraken en inventaris die sneuvelt zijn doembeelden die de continuïteit van de bedrijfsvoering op negatieve wijze kunnen beïnvloeden.

Beproefde werkwijze

Om uw inboedel zeker te vervoeren, werken wij volgens een beproefde werkwijze. De belangrijkste aspecten van deze werkwijze lichten wij voor u uit.

  1. Voor een zakelijke verhuizing is allereerst een goede planning van groot belang. Een onderneming in verhuizing wil zo veel mogelijk blijven functioneren en klanten kunnen blijven helpen. Dit staat of valt met een heldere, realistische planning.
  2. Om een haalbare planning te kunnen maken, combineren wij uw wensen met onze expertise. Uw wensen geven de doorslag in het gehele verhuisproces: uw bedrijf wordt op uw manier verhuisd. De technische kant van de planning nemen wij voor onze rekening: met onze ruime ervaring zijn wij uitermate goed in staat in te schatten wat de organisatorische mogelijkheden zijn en hoe wij uw onderneming met zo min mogelijk hinder van bijvoorbeeld Amsterdam naar Rotterdam kunnen verhuizen.
  3. Uw wensen komen het best tot uiting bij persoonlijk contact. Persoonlijk contact met u als klant is een uitgangspunt van onze werkwijze. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en uw bedrijf zo te leren kennen dat wij ons verhuisproces perfect kunnen afstemmen op de procesflow in uw bedrijf. Uw persoonlijke accountmanager staat voor u klaar om uw verhuizing in goede banen te leiden en uw vragen te beantwoorden.
  4. Onze verhuizers zijn gedisciplineerd en gewend volgens een vooraf vastgestelde planning te werken. Bij onverwachte wendingen tijdens het verhuisproces stellen zij zich echter flexibel op en tonen zij hun verhuisexpertise door mee te denken over de juiste manier om de verhuizing, rekening houdend met de nieuwe omstandigheden, te kunnen voortzetten.
  5. Voor een zakelijke verhuizing is goed verpakkingsmateriaal nodig dat uw inboedel beschermt tijdens het vervoersproces. Wij beschikken over professioneel verhuismateriaal dat uw inboedel optimaal beschermt tijdens het vervoer.

Zakelijk verhuizen zonder zorgen

Uw zakelijke verhuizing wordt door Holland Movers altijd zo georganiseerd dat u er geen omkijken naar hebt. U hebt echter wel altijd het laatste woord en neemt dus een verhuizing af die perfect bij uw bedrijf en bij uw wensen past.

De mate waarin u zich bezighoudt met uw verhuizing, bepaalt u zelf. Sommige klanten vinden het aangenaam elke stap actief te coördineren, terwijl anderen liefst de gehele verhuizing compleet uit handen geven en zich laten verrassen door het resultaat op de nieuwe bedrijfslocatie. Holland Movers laat de keuze aan u. De taken die u zelf wenst te doen, kunt u zelf uitvoeren; de taken die u liever uit handen geeft, draagt u zonder zorgen over aan onze kundige medewerkers.

Naast de zekerheid dat u op de door u gewenste manier ontzorgd wordt, bieden wij een tweede zekerheid: wij werken met vasteprijsoffertes. Zorgen om de financiële kant van uw zakelijke verhuizing zijn dus ook niet nodig. De van tevoren uitgebrachte en geaccordeerde offerte is bindend en de hierop vermelde prijs is dus de uiteindelijke prijs, onafhankelijk van het verloop van uw verhuizing.

Ook zakelijk verhuizen zonder zorgen? Vraag nu een prijsindicatie aan

Hoe zorgen wij voor een goede zakelijke verhuizing?

Afspraak met uw persoonlijke accountmanager

Aangezien de continuïteit van uw bedrijf tijdens de verhuizing zo min mogelijk in het geding moet komen, nemen wij altijd de tijd om uw zakelijke verhuizing goed te plannen. Om dit te bewerkstelligen, maakt uw persoonlijke accountmanager een afspraak met u voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging doorloopt u samen met de accountmanager uw gehele onderneming. De accountmanager krijgt zo een goede indruk van de aard van de werkzaamheden en de benodigde mankracht en materiaal voor uw verhuizing.

Doordachte planning

Een doordachte planning is het begin van een gestroomlijnde verhuizing; een goed begin is immers het halve werk. Op basis van zijn bevindingen tijdens de bezichtiging geeft uw accountmanager u een kostenindicatie en creëert hij, na uw goedkeuring van de opgegeven prijs ontvangen te hebben, in samenspraak met u en in overeenstemming met uw wensen een planning van uw verhuizing.

Geordende uitvoering

Tijdens de verhuizing zien wij erop toe dat het gehele proces geordend verloopt. Wij begrijpen dat uw verschillende bedrijfsgegevens moeiteloos terug te vinden moeten zijn na de verhuizing. Hiervoor hanteren wij een beproefd ordeningssysteem dat u in staat stelt uw administratie als vanouds probleemloos te kunnen raadplegen na de verhuizing.

Holland Movers: tot uw dienst voor uw zakelijke verhuizing

Bent u benieuwd naar de wijze waarop wij u kunnen ontzorgen op het gebied van uw verhuizing? Wij staan voor u klaar om uw zakelijke verhuizing tot een succes te maken. Ook wanneer u een bedrijf aan huis heeft, kan Holland Movers uw particuliere verhuizing combineren met uw zakelijke verhuizing. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen