Op locatie:

Verhuisbedrijf Capelle aan den Ijssel

Verhuist u binnenkort naar Capelle aan den IJsel? Holland Movers helpt u graag met een professionele verhuizing naar of uit deze prachtige stad. Wij hebben uiteenlopende verhuizingen uit handen mogen nemen door het hele land.

Door onze jarenlange ervaring in het luxe segment, weet ons verhuisbedrijf in Capelle aan den IJsel precies wat onze klanten nodig hebben. Bij ons is geen enkele uitdaging te gek en staan we altijd voor u klaar. Zelfs als u een grote inboedel of een hoge tijdsdruk heeft. Wij zorgen voor een professionele verhuizing en nemen al uw zorgen en stress uit handen.

Wilt u onmiddelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via onderstaande aanvraagformulier uw verhuizing aan en ontvang een vrijblijvende offerte.

Ons verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel staat voor u klaar

Bent u de eigenaar van een nieuwe woning in Capelle of heeft u een nieuwe bedrijfspand gevonden? Voor zowel particulier als zakelijke verhuizingen helpt Holland Movers u graag!

Particulier verhuizen

Verhuist u binnen Capelle, uit een andere stad of wilt u naar het buitenland verhuizen? Met liefde nemen wij het verhuisproces tot in de puntjes van u over. Bij ons staan uw wensen centraal en passen wij ons verhuisplan hierop aan! Bij ons zijn afspraken, afspraken. Wij houden ons hier voor de volle 100% aan.

Zakelijk verhuizen

Verhuist u met het hele bedrijf naar een nieuw pand? Dan zit u bij Holland Movers goed. Vooraf maken wij samen een plan zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen. Precisie zit in onze DNA. Dit zorgt ervoor dat u na de verhuizing direct weer aan de slag kan met waar u gebleven was. Wilt u verhuizen binnen één gebouw? Dan helpen wij u ook graag. Wij zorgen ervoor dat alles geordend en veilig overkomt.

Overige diensten

Naast particulier en zakelijke verhuizingen kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende diensten. Zo kunnen wij u ook met de volgende werkzaamheden helpen:

Mist u een dienst in het rijtje? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen.

Professionele verhuisservice in Capelle aan den IJssel

Holland Movers op brug

Bij Holland Movers staan uw verhuiswensen voorop. Elke verhuizing en woning is anders en dient ook anders aangepakt te worden. Vanaf het eerste moment heeft u een vast contactpersoon. Wij hechten dan ook veel waarde aan dit persoonlijk contact. Deze persoon zal vooraf een gesprek met u voeren om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens komen wij van te voren bij u langs om de inboedel in te schatten zodat we vanuit hier nauwkeurig kunnen inspelen op uw situatie.

Wij snappen dat uw eigendommen kostbaar zijn. U kunt vertrouwen op een schadevrije verhuizing. Holland Movers werkt namelijk met kwalitatief verhuismateriaal en zorgt dat de spullen met voldoende discretie vervoerd wordt. Door een duidelijke planning te maken weet u precies wat wij doen en hoelang het in totaal gaat duren. Samen bespreken wij hoe we de verhuizing inplannen en of wij dit op één of meerdere dagen doen. Door ons strak aan deze planning te houden staat u niet voor verrassingen

Onze verhuizers zijn getraind om uw verhuizing in goede banen te leiden. Service staat bij ons hoog in het vaandel, onze personeel is er dan ook op gebrand om u een fijne ervaring mee te geven. Zo geniet u van de leuke kant van de verhuizing, terwijl wij het zware til- en sjouwwerk op ons nemen. Wij zetten met liefde dat extra stapje om uw stress te verminderen en uw zorgen weg te nemen. Wij passen onze diensten dan ook aan op uw wensen. Houdt u graag zelf de touwtjes in handen? Geen probleem! Geef dit vooraf aan bij uw contact persoon, dan houden wij hier rekening mee!

"Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

Ron Beuling

Waarom verhuizen met Holland Movers een goede keus is!

  • Ervaren verhuisbedrijf in het luxe segment. Met jarenlange ervaring in het luxe segment kennen wij de wensen en behoeften van onze klanten door en door. Hierdoor kunnen wij inspelen op uw behoeften
  • Maatwerk verhuizing. Wij hanteren voor iedere verhuizing een persoonlijke aanpak. Iedere verhuizing is uniek, en zo behandelen we het ook. Geen uitdaging is te groot en wij passen ons aan aan uw wensen.
  • Persoonlijk contact. Holland Movers hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. Bij ons krijgt u één vast aanspreekpunt en komen wij vooraf al in gesprek om alles goed door te nemen en een gezicht te geven bij ons verhuisbedrijf.
  • Discreet en veilig. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig arriveren op uw nieuwe adres. Uw spullen zijn bij ons in goede handen en er wordt met respect gehandeld. U kunt erop vertrouwen dat uw spullen schadevrij aankomen.
  • 24/7 bereikbaar. Wij zijn 7 dagen per week en 364 dagen per jaar bereikbaar. Of u nu het liefst ’s avonds of in het weekend verhuist, bij ons kan het allebei. Wij passen ons aan aan uw agenda. Uw wensen staan centraal.

Verhuizen buiten de gemeente Capelle aan den Ijsselverhuiswagen holland movers

Holland Movers kent als verhuizer in de gemeente Capelle a/d Ijssel de gemeente op zijn duim. Andere verhuizingen in de provincie Zuid-Holland, naar bijvoorbeeld Rotterdam of Zoetermeer hebben we vaker mogen uitvoeren.

Buiten de provincie hebben we ook verhuisd naar bijvoorbeeld Nijmegen, Eindhoven en Bloemendaal. Ook hebben wij door de jaren heen al diverse internationale verhuizingen mogen uitvoeren. 

Zij gingen u al voor: